Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ministerul Finantelor pune de luni in vanzare titluri de stat Tezaur

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Finantelor pune de luni in vanzare titluri de stat Tezaur

Ministerul Finantelor pune in vanzare incepand de luni titluri de stat Tezaur. Este vorba de trei noi emisiuni de obligatiuni de stat cu maturitati de 1, 3 si 5 ani si dobanzi de pana la 3,75%. Titlurile de stat au valoarea nominala de 1 leu, sunt transferabile si se pot rascumpara in avans. Obligatiunile pot fi cumparate intre 4 si 27 ianuarie de la unitatile Trezoreriei Statului, sau pana in 25 ianuarie, prin Posta Romana. Oferta din aceste zile este mai slaba decat cea anterioara, din noiembrie. Daca in noiembrie se oferea 4%an la emisiunea de 3 ani, in ianuarie se ofera 3,75%an, dar la maturitatea de 5 ani. La emisiunea pe 3 ani se oferea 4% in noiembrie), in timp ce in ianuarie se va da 3,5%. continuă pe Hotnews

Ministerul Finantelor pune in vanzare titluri de stat Tezaur

Ministerul Finantelor pune in vanzare incepand de azi titluri de stat Tezaur. Este vorba de trei noi emisiuni de obligatiuni de stat cu maturitati de 1, 3 si 5 ani si dobanzi de pana la 3,75%.

Ministerul Finantelor a atras, luni, peste un miliard de lei de la banci

Ministerul Finantelor a imprumutat, astazi, 1,012 miliarde de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala la 47 de luni, la un randament mediu de 2,60% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ministerul Finantelor a planificat imprumuturi de 4,5 miliarde de lei in luna ianuarie

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat, in luna ianuarie 2021, imprumuturi de la bancile comerciale de 4,5 miliarde de lei, din care 400 milioane printr-o emisiune de certificate de trezorerie cu discont si 4,1 miliarde de lei prin sapte emisiuni de obligatiuni de stat, scrie Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )