Libnet.ro
UNICEF

07:15

Noi titluri de stat Tezaur pentru populatie incepand din 4 ianuarie

Hotnews Hotnews,
 Noi titluri de stat Tezaur pentru populatie incepand din 4 ianuarie

Ministerul Finantelor Publice emite, incepand cu 4 ianuarie 2021, 3 noi emisiuni de titluri de stat in cadrul Programului Tezaur, cu maturitati de 1, 3 si 5 ani si dobanzi de 3,25%, 3,5% si 3,75%, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei. continuă pe Hotnews

Apple vrea sa produca un vehicul autonom de pasageri incepand din 2024

Apple isi continua planurile pentru o tehnologie de automobile autonome, vizand sa produca un vehicul de pasageri incepand din 2024, care ar putea include o tehnologie revolutionara de baterii, au declarat persoane apropiate situatiei.

Dispar cartelele magnetice de calatorie cu metroul. Noile carduri pentru acces, introduse din Ajunul Craciunului

Noile carduri contactless pentru accesul la metrou vor fi introduse incepand din AjunulCraciunului, pe 24 decembrie, inlocuind cartelele magnetice de calatorie. Schimbarea vine in contextul modernizarii.

Ciolacu: Vom vota impotriva desfiintarii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii vor vota impotriva desfiintarii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie, in cazul in care viitorul Guvern propune acest lucru, relateaza Agerpres.

Romanii pot investi in titlurile de stat Tezaur cu valoarea de 1 leu si in luna ianuarie 2021

Ministerul Finantelor Publice emite, incepand cu 4 ianuarie 2021, 3 noi emisiuni de titluri de stat in cadrul Programului Tezaur, cu maturitati de 1, 3 si 5 ani si dobanzi de 3,25%, 3,5% si 3,75%.

Focare de coronavirus in centrele pentru protectia copilului din Bistrita-Nasaud. Mai multe persoane au fost testate pozitiv cu SARS-CoV-2

Directia de Sanatate Publica DSP) Bistrita a raportataparitia a doua noi focare de COVID-19 in municipiu. Cele doua focare au izbucnit la centrele pentru protectia copiluluiaflate in subordinea.

Final de cariera pentru sase arbitri din Liga 1

Sase arbitri din Liga 1 si patru din Liga a 2-a si-au incheiat activitatea la finalul anului 2020 co.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )