Libnet.ro
UNICEF

15:01

OPINII Titlurile de stat intra sub inflatie. Care sunt alternativele?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPINII Titlurile de stat intra sub inflatie. Care sunt alternativele?

Ultimele emisiuni de titluri de stat pentru populatie, lansate recent prin Trezorerii programul Tezaur) si bursa Fidelis) consemneaza o premiera pentru ultimii ani. Randamentele coboara sub inflatie, respectiv titlurile pe un an din ambele categorii au o dobanda de 2,85%, iar inflatia anuala in ianuarie a fost de 2,99%. Aici se mai poate discuta pe seama componentelor inflatiei, despre faptul ca, in mod surprinzator dar nu inexplicabil), pretul energiei electrice a sarit cu 18% fata de decembrie in prima luna a liberalizarii pentru consumatorii casnici 17% in plus raportat la ianuarie 2020). continuă pe Ziarul Bursa

Care sunt concurentii de la Survivor care au operatii estetice

Reality show-ul Survivor Romania de la Kanal D se afla la cel de-al doilea sezon. Cele doua echipe: Faimosii si Razboinicii se bucura de concurenti care au fizic de invidiat. Unii dintre ei asa sunt inzestrati de mama natura, altii au apelat la operatii estetice. Iata care sunt concurentii de la Survivor Romania care au .

Ce este leasingul auto si care sunt avantajele acestuia?

Accesarea serviciilor de leasing financiar este o alternativa de finantare care sprijina achizitionarea autoturismelor pentru afacerea ta.

Arderea frunzelor, interzisa: Garda de Mediu a anuntat care sunt amenzile (FOTO)

Arderea frunzelor si a resturilor provenite din curatenia de primavara afecteaza calitatea aerului, astfel ca din 2021 activitatea este interzisa, iar cei care o practica sunt amendati, potrivit.

Garda de Mediu: Arderea frunzelor afecteaza calitatea aerului. Activitatea este interzisa Care sunt sanctiunile

Reprezentantii Garzii de Mediu anunta ca arderea frunzelor si a resturilor provenite din curatenia de primavara afecteaza calitatea aerului. De aceea, din acest an activitatea este interzisa, iar cei care o practica sunt amendati.

ştiri din Economie

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )