Libnet.ro
UNICEF

17:45

Programele Fidelis si Tezaur vor continua in 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Programele Fidelis si Tezaur vor continua in 2021

Programele Fidelis si Tezaur prin care populatia poate imprumuta statul vor fi continuare in 2021, conform unui raport al Ministerului Finantelor care insoteste proiectul de buget pe 2021. continuă pe Ziarul Bursa

Programele Fidelis si Tezaur vor continua in 2021. La Tezaur se doreste subscriere online

Programele Fidelis si Tezaur prin care populatia poate imprumuta statul vor fi continuare in 2021, conform unui raport al Ministerului Finantelor care insoteste proiectul de buget pe 2021.

ORBAN: Programele IMM Invest, Agro Invest, IMM Leasing, IMM Factor vor continua si in 2021

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PNL Ludovic Orban, a transmis, joi, ca programele de creditare cu garantii de stat - IMM Invest, Agro Invest, IMM Leasing, IMM Factor, adoptate de Guvernul Romaniei in 2020, vor continua si in acest an, mentionand ca vor fi deschise pentru noi beneficiari.

Horoscop 11 februarie 2021. Zodiile care isi indeplinesc dorintele, vor avea provocari noi

Horoscop 11 februarie 2021. Astrologii aduc vesti noi despre zodii. Care sunt nativii care isi indeplinesc dorintele si ce provocari au. Dar sa nu uitam si de numerele numerele norocoase ale zilei de joi, iar acestea sunt: 2,3,10,18,29,33, in timp ce culorile care iti fac ziua superba sunt: portocaliu si crem. Horoscop 11 februarie 2021 .

Horoscop 10 februarie 2021. Zodiile care azi vor avea mare succes la bani

Luna a facut marti o conjuctie cu Pluto in Capricorn, motiv pentru care zodiile Taur, Fecioara si Capricorn au facut pasi spre o mare schimbare in viata lor. Miercuri, 10 februarie 2021, de la astrologi vin vesti in special despre bani. Zodiile care vor bifa reusite din acest punct de vedere. Horoscop 10 februarie 2021.

Horoscop chinezesc 2021. Zodiile care fac bani in anul bivolului de metal

Horoscop chinezesc 2021. Care sunt zodiile care fac bani in anul bivolului de metal. Cine sunt nativii cei mai norocosi ai anului 2021, cine va avea noroc in dragoste si care sunt semnele zodiacale care vor intampina dificultati. Horoscop chinezesc 2021. Care sunt zodiile care vor face bani Cal Pentru cei nascuti in anul Calului, .

Horoscop 12 februarie 2021. Zodiile care au o zi excelenta: bani si liniste

Horoscop 12 februarie 2021: ce zodii au o zi excelenta si beneficiaza de bani si de liniste. Astrologii vin cu vesti inedite pentru fiecare nativ. Dar sa amintim si care sunt numerele norocoasei ale zilei, iar acestea sunt: 1,12,23, 44, 46, in timp ce culorile care-ti fac ziua absolut superba sunt: roz si rosu. Horoscop .

Procurorii isi continua expunerea-soc prin care-l acuza pe Trump de faptul ca a atatat furia in atacul de la Capitoliu

Procurorii democrati isi continua joi expunerea imporiva lui Donald Trump, judecat in Senat de incitare la insurectie, in asaltul sangeros de la Capitoliu, dupa o zi marcata de imagini socante, relateaza AFP si News. ro.

Ministrul Energiei vrea modificarea ordinului ANRE prin care se fac regularizarile la energie electrica, dupa ce a primit o factura de 972 de lei la electricitate pentru un imobil in care nu locuieste nimeni

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, sustine ca ordinul ANRE care reglementeaza cum se fac estimarile de catre distribuitorii de energie electrica trebuie modificat, dupa ce a povestit ca a primit o factura la curentul electric de 972 de lei la un imobil al sau unde nu locuieste nimeni, in conditiile in care estimeaza un consum real in valoare de cateva zeci de lei.

4 trenduri de dezvoltare continua in 2021

In ultimul deceniu invatarea prin intermediul tehnologiei a devenit una dintre regulile importante pentru companiile care isi doresc sa faca performanta. Pentru ca timpul alocat invatarii este din ce in ce mai scurt, tehnologia a devenit un partener important pentru toti cei care vor sa se dezvolte constant.

Familia lui Musty Camara de la Survivor Romania 2021. Prin ce drama a trecut concurentul de la Razboinici

Musty Camara este fratele cantaretului din fosta trupa Alb Negru, Kamara Ghedi. El are varsta de 39 de ani si face parte din echipa Razboinicilor de la Survivor Romania, sezonul 2. El a revenit in Romania, tara in care s-a nascut, in anul 2015. Iata care este familia lui Musty Kamara de la Survivor. Familia .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )