Libnet.ro
UNICEF

15:00

Romanii au imprumutat statul cu 955 de milioane de lei doar in ianuarie

Adevărul Adevărul,
Romanii au imprumutat statul cu 955 de milioane de lei doar in ianuarie

Romanii au investit in prima emisiune de titluri de stat Tezaur din anul 2021 lansata de Ministerul Finantelor peste 955 de milioane de lei, din care 850. 746 lei prin unitatile operative ale Trezoreriei Statului si 104. 554 lei prin reteaua de oficii postale, a informat MF. continuă pe Adevărul

Romanii au imprumutat statul cu 955 milioane lei prin programul Tezaur, in ianuarie

Romanii au investit, in prima emisiune de titluri de stat Tezaur din anul 2021 lansata de Ministerul Finantelor, peste 955 de milioane de lei, se arata intr-un comunicat al institutiei, care precizeaza ca reprezinta cea mai mare valoare subscrisa lunar de investitori in cadrul unei emisiuni Tezaur.

Consiliul Local al Sectorului 1 a redus capitalul societatii infiintate de fostul primar Daniel Tudorache pentru construirea spitalului Sf. Vasile cel Mare cu 150 milioane lei pentru ca nu si-a facut treaba

Consiliul Local al Sectorului 1 a redus joi capitalul social al societatii Compania de Investitii si Dezvoltare in Sanatate si Domenii de Interes Public-Privat Sector 1, infiintata de fostul primar Daniel Tudorache pentru construirea spitalului Sf. Vasile cel mare, cu aproape 150 milioane lei, de la 261 milioane lei la 111 milioane lei. Capitalul a fost redus deoarece compania nu si-a indeplinit obligatiile asumate, iar banii vor reveni la Primaria Sectorului 1 pentru investitii. Lucrarile la spital trebuiau sa inceapa in octombrie 2019, dar acest lucru nu s-a intamplat. Compania a ajuns anul trecut in atentia presei pentru ca a facut reclama spitalului ca si cum acesta ar exista, desi lucrarile de construire nici nu incepusera.

KMG a respins propunerea ca Rompetrol Well Services sa distribuie dividende de 84,4 milioane lei

KMG International a respins, in adunarea de ieri, propunerea finlandezilor de la KJK Balkan Holding ca Rompetrol Well Services PTR) sa distribuie 84,37 milioane de lei ca dividende, suma provenita din alte rezerve si castiguri reportate din profitul net al companiei obtinut in anii trecuti, reiese din raportul emitentului publicat, astazi, la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )