Libnet.ro
UNICEF

10:45

Romanii pot imprumuta din nou statul, la dobanzi avantajoase, de astazi

Adevărul Adevărul,
Romanii pot imprumuta din nou statul, la dobanzi avantajoase, de astazi

Romanii pot subscrie incepand de luni, 10 august 2020, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, 3 si 5 ani. continuă pe Adevărul

Romanii vor putea imprumuta din nou statul. Ce dobanzi a anuntat Ministerul Finantelor

Romanii vor putea imprumuta din nou statul, putand subscrie incepand de luni pentru noi emisiuni de titluri de stat in cadrul Programului Tezaur, a anuntat vineri Ministerul Finantelor.

Dupa fiul lui Gino Iorgulescu, un alt baiat loveste din nou. A fost prins drogat la volan

Dupa fiul lui Gino Iorgulescu, un alt baiat celebru a fost prins drogat la volan. Este vorba despre fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5, pe nume Carmin Mihai Ionescu. Ce baiat celebru a fost prins drogat la volan Acesta a fost prins drogat la volan, in dimineata zilei de duminica, 9 august, in .

Noi emisiuni Tezaur: Romanii vor putea imprumuta statul la dobanzi de 3,5 4,75% pe an, incepand de luni

Romanii pot subscrie incepand de luni, 10 august 2020, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, 3 si 5 ani, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP). Perioada de subscriere se va incheia pe data de 31 august 2020.

Firicel din Las Fierbinti castiga din nou in instanta. A doua veste uriasa dupa ce a luat 500.000 de euro la inceputul anului

Pe la jumatatea lunii iunie va aduceam la cunostinta faptul ca unul din actorii sitcom-ului Las Fierbinti era implicat intr-un scandal urias. Acum aflam ca, actorul Cuzin Toma a reusit ca dupa patru ani sa-si faca dreptate in instanta. Jumatate de milion de euro intra in buzunarul lui Firicel Totul a plecat de la decizia .

Alegeri Belarus: Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale a opozitiei a fost arestata din nou

Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale de opozitie din Belarus a fost retinuta sambata, asa cum s-a mai intamplat si joi, informeaza AFP, citata de Agerpres. Maria Moroz a fost arestata sambata, a declarat pentru AFP Anna Krasulina, purtatoarea de cuvant a Svetlanei Tihanovskaia, contracandidata presedintelui Aleksandr Lukasenko, aflat de 26 de ani la putere. in Belarus, o tara cu 9. 5 milioane de locuitori, au loc duminica alegerile prezidentiale. Votarea a inceput, practic, de marti, inregistrandu-se pana in prezent o participare de peste 32%, conform informatiilor furnizate de autoritati.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )