Libnet.ro
UNICEF

15:45

Statul se imprumuta si in februarie de la populatie. Care sunt dobanzile pentru 1, 3 sau 5 ani

Adevărul Adevărul,
Statul se imprumuta si in februarie de la populatie. Care sunt dobanzile pentru 1, 3 sau 5 ani

Ministerul Finantelor a anuntat vineri ca, incepand de luni, 8 februarie, va emite trei noi titluri de stat in cadrul Programului Tezaur, cu maturitati de 1, 3 sau 5 ani. continuă pe Adevărul

Horoscop februarie 2021. Care sunt cele mai norocoase zile, cand e bine sa faci achizitii si sa inchei afaceri

Luna februarie este speciala din punct de vedere astral. in data de 1 februarie Venus a intrat in semnul Varsatorului, unde va sta pana in 25 ale lunii. Tranzitul ne impinge catre schimbari in relatiile noastre, mai multa introspectie, dar si mai mult curaj in ganduri ori in actiuni. Afla care sunt si zilele norocoase .

Parchetele de pe langa Tribunalele Constanta, Valcea si Vrancea vor dispune de cate o camera speciala, dedicata audierii minorilor care sunt victime sau martori ai unor infractiuni, in valoare totala de 35.000 de Euro

In luna februarie, Parchetele de pe langa Tribunalele din Constanta, Vrancea si Valcea vor primi toate dotarile necesare pentru trei camere speciale, dedicate audierii minorilor care sunt victime in dosarele trimise in judecata de catre procurori. Demersul poarta numele de Loc de Bine si face parte dintr-un proiect amplu al Ministerului Public alaturi de Asociatia Zi de Bine care va realiza, cu un buget de 35. 000 euro, trei astfel de incaperi la nivel national.

Horoscopul banilor 8-14 februarie. Zodia care are mare noroc in aceasta saptamana

Horoscop bani 8-14 februarie 2021. Afla cum stai cu banii in saptamana ce vine si ce zic astrele. Specialistii in astrologie vin cu vesti proaspete despre planul financiar al saptamanii. Horoscop bani 8-14 februarie 2021 pentru fiecare zi Berbec Pentru Berbeci, situatia lor financiara le va oferi satisfactie deplina. Vor primi vesti bune urmate de .

Horoscopul banilor in februarie. Zodia care va avea o luna foarte profitabila

Prima saptamana din luna februarie s-a deschis cu intrarea lui Venus in semnul Varsatorului, unde va sta pana pana pe data de 25 ale lunii. Tranzitul ne semnaleaza ca a venit timpul sa schimbam ceva in relatiile noastre. in ceea ce priveste banii, Pestii o vor duce excelent. Gemenii, in schimb, vor sta pe aceeasi .

SAM STOVALL, STRATEG DE INVESTITII: Conditiile pietei sunt coapte pentru o corectie majora

Trendul pe termen lung ramane crescator, a subliniat strategul Conditiile pietei sunt coapte pentru o corectie majora, iar speculatorii este posibil sa se confrunte cu realitatea chiar in aceasta luna, este de parere Sam Stovall, strateg sef de investitii la CFRA, conform CNBC. Sam Stovall a spus: Intram intr-o faza tarzie a raliului iar investitorii vor simti ca trebuie sa marcheze niste profituri.

Un medic celebru din Romania a dat cartile pe fata. Care sunt cauzele incendiului de la Matei Bals

Drama lasata de icnendiul de la Spitalul Matei Bals este una peste care nu se poate trece asa usor. Dupa ele intamplate la Piatra Neamt s-a crezut ca s-a invatat din greseli. Dar a venit acest moment si, din pacate, a dovedit ca sistemul sanitar romanesc este in colaps. Medicul Adrian Marinescu, unul din medicii .

Aproximativ 110.000 de angajati din invatamant sunt programati pentru vaccinare antiCOVID in februarie, cadrele didactice si ceilalti angajati esentiali se vor putea programa pentru vaccinul AstraZeneca

Aproximativ 110. 000 de angajati din invatamant sunt programati sa se vaccineze impotriva COVID-19, iar putin peste 27. 000 au reusit sa se vaccineze, ceea ce inseamna 14% dintre cei 193. 573 de angajati din educatie care si-au exprimat intentia de a se vaccina, potrivit coordonatorului campaniei de vaccinare in Romania, Valeriu Gheorghita. El a precizat ca programarile persoanelor din categoriile considerate esentiale, din care fac parte si cadrele didactice, vor putea fi facute in februarie, in functie de locurile libere, doar pentru vaccinul AstraZeneca.

Elevii afla, marti, daca scolile se vor redeschide incepand din 8 februarie: Care sunt criteriile avute in vedere de autoritati in luarea deciziei

Autoritatile decid marti daca scolile se vor redeschide din 8 februarie, atunci cand incepe semestrul al doilea. Decizia va fi luata tinand cont de situatia epidemiologica, mai ales in contextul in care, i.

MAE: Din 10 februarie, persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte un test PCR negativ

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca toate persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte, din 10 februarie, ora 00. 00, rezultatul negativ al unui test de tip PCR sau antigen pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii.

Mediastandard.ro: Fenomen ingrijorator: identitatile jurnalistilor sunt falsificate pentru a publica dezinformari

Joe Gould s-a trezit intr-o zi cu un mesaj despre unul dintre articolele sale - numai ca el nu scrisese niciodata asa ceva. Jurnalistul, reporterul Defense News pe probleme ce tin de Congres, parea ca si-ar fi pus numele pe un articol care sustinea ca viitorul secretar al Apararii va externaliza sistemele de protectie ale SUA in favoarea Chinei. De fapt, povestea se raspandise initial pe internet ca o conspiratie sub forma de meme, insa pretinsul articol al lui Gould a propulsat fake news-ul si mai mult. Gould a reusit sa convinga cativa oameni, care distribuisera posturile de pe retelele de socializare, sa le stearga. Le-a explicat situatia si spune ca a primit inclusiv multumiri ca a spus adevarul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )