Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tezaur continua in februarie cu dobanzi mai mici decat in ianuarie

Hotnews Hotnews,
 Tezaur continua in februarie cu dobanzi mai mici decat in ianuarie

Ministerul Finantelor emite, incepand de luni, 8 februarie 2021, 3 noi emisiuni de titluri de stat in cadrul Programului Tezaur, cu maturitati de 1, 3 si 5 ani si dobanzi de 3%, 3,30% si 3,45%. De precizat ca in ianuarie acestea erau de 3,25%, 3,5%, si 3,75%. Titlurile de stat au valoare nominala de 1 leu si sunt in forma dematerializata. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru februarie: Vreme in general mai calda decat de obicei in aceasta perioada a anului

Pana la jumatatea lunii februarie temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale, apoi devin obisnuite pentru aceasta perioada a anului, potrivit prognozei pentru urmatoarele patru saptamani, realizata de Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Au inceput sa vina primele facturi la energie dupa liberalizare Toti consumatorii aflati in serviciul universal vor plati mai mult decat in decembrie

Persoanele care inca nu sunt bine informate despre liberalizarea pietei energiei pot avea zilele acestea surprize neplacute la primirea facturilor care vizeaza consumul pe luna ianuarie. Cei care erau in regim reglementat pana la 1 ianuarie 2021 si care au trecut automat in serviciul universal, la unul dintre furnizorii de ultima instanta ENEL, Electrica, CEZ, E. ON), vor primi facturi mai mari decat in decembrie. in ciuda a ceea ce cred unii consumatori, ultimul ordin emis de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) nu a amanat cu sase luni aceasta scumpire, ci doar ofera posibilitatea furnizorilor de a veni cu discounturi, daca doresc. insa, chiar si cu aceste discounturi, tot vor plati mai mult decat in decembrie. De altfel, vor plati mai mult si decat daca ar fi schimbat furnizorul.

De la somer, la secretar de stat. Parcursul profesional incredibil al lui Dragos Virgil Titea, platit mai bine decat presedintele si premierul

Sute de directori si directorasi ai institutiilor de stat din Romania au salarii mai mari decat presedintele Romaniei. Un paradox care a devenit o normalitate pentru tara noastra, in ultimii 30 de ani,.

Alte 24 de cazuri noi de COVID-19 cu noua tulpina britanica, depistate in Romania. Specialisti: Riscurile ca noua tulpina sa devina dominanta in urmatoarele saptamani sunt mai mari decat ne asteptam

Alte 24 de cazuri noi de COVID-19 cu noua tulpina britanica au fost depistate in Romania, in urma analizelor facute de MedLife pe 90 de probe din mai multe orase ale tarii. Numarul pacientilor cu noua tulpina se dubleaza astfel, ajungand la 52. Specialistii MedLife atrag atentia ca riscurile ca noua tulpina sa devina dominanta in urmatoarele saptamani sunt mai mari decat se asteptau, iar autoritatile ar trebui sa analizeze cu precautie deciziile cu privire la relaxarea masurilor.

CRISTIAN SEIDLER: Veniturile salariale la stat au fost, in 2020, cu 68% mai mari decat media nationala

Viceliderul grupului deputatilor USR-PLUS Cristian Seidler a declarat ca veniturile salariale la stat au fost anul trecut cu 68% mai mari decat media nationala, iar Romania a avut cheltuieli de personal in valoare de 110 miliarde de lei, pentru 1,25 milioane de angajati, fara cei din companii nationale si societati comerciale detinute de stat. Cred e de bun-simt ca macar unele sporuri ale bugetarilor sa fie modificate, in acest context, a adaugat el.

Trucul banal si eficient. Cum sa tai ceapa fara sa plangi. E mai simplu decat credeai

Taiatul cepei a reprezentat intotdeauna o corvoada pentru pasionatii de sfera gastronomica. in timpul actiunii, multi se confrunta cu senzatia de usturime a ochilor, asa ca de-a lungul timpului s-au cautat solutii. 9 metode pentru cum sa tai acest aliment fara sa te afecteze. Trucul banal care te lasa fara reactie in fata cepei. Asculta .

Florin Citu: Nu avem cum sa spunem ca nu avem centre de vaccinare, avem mai mult decat putem sa vaccinam, din pacate Ce spune premierul despre lipsa de personal de la centrele din Suceava (VIDEO)

Premierul Florin Citu spune ca Romania are suficiente centre de vaccinare, problema fiind aceea a numarului de doze de vaccin. Avem mai mult decat putem sa vaccinam, din pacate, a spus prim-ministrul.

MEDLIFE: Sansele ca noua tulpina sa devina dominanta in urmatoarele saptamani sunt mai mari decat ne asteptam

Specialistii diviziei de cercetare a grupului MedLife anunta noi rezultate in cadrul studiului de secventiere a genomului virsului SARS-CoV2. Astfel, din cele 90 de probe provenite in intervalul 25 - 29 ianuarie a. c. din mai multe orase ale tarii Bucuresti, Valcea, Cluj, Tecuci, Targoviste, Ploiesti, Timisoara, Resita, Hunedoara, Focsani, Lugoj, Chisineu Cris, Slatina, Olt), s-a constatat ca 24 dintre acestea contin noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Potrivit raportului, probele ce contin noua tulpina provin din Bucuresti, 19 probe, din Cluj, 2 probe, din Tecuci, 1 proba, Resita, 1 proba si Timisoara 1 proba. Distributia probelor vine sa intareasca concluziile enuntate saptamana trecuta de catre specialistii MedLife privind contagiozitatea ridicata si transmiterea comunitara a noii tulpini, conform unui comunicat trimi redactiei.

Sefa PSD, cel mai bine platit bugetar din Romania, cu venituri de 18.000 de euro luna. Castiga mai mult decat premierul Frantei UPDATE: Aurelia Surulescu sustine ca s-a strecurat o eroare in declaratia sa de avere

Cel mai bine platit bugetar din Romania are un salariu ametitor de 18. 000 de euro pe luna, mai mult decat premierul Frantei. Aceasta suma colosala a fost incasata lunar in 2020 de Aurelia Surulescu,.

Aproape 900.000 de noi podcast-uri in lume in 2020, de trei ori mai multe decat in 2019

Un numar de nu mai putin de 885. 262 de noi podcast-uri au fost lansate online in anul 2020, aproape triplu fata de totalul publicat in anul anterior 318. 517), conform companiei specializate Chartable, putin sub jumatate dintre acestea fiind intr-o alta limba decat engleza.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )