Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tot mai bogat! Averea lui Zuckerberg ajunge la 100 miliarde dolari dupa ce a lansat Instagram Reels, marele rival al TikTok

B1 B1,
Tot mai bogat! Averea lui Zuckerberg ajunge la 100 miliarde dolari dupa ce a lansat Instagram Reels, marele rival al TikTok

Averea fondatorului Facebook Mark Zuckerberg a urcat la 100 miliarde de dolari dupa lansarea Instagram Reels, o nouafunctievideo, care concureaza celebra aplicatiechinezaTikTok, relateaza. continuă pe B1

Averea lui Zuckerberg ajunge la 100 miliarde dolari dupa lansarea Instagram Reels, care va concura cu TikTok

Averea fondatorului Facebook Mark Zuckerberg a urcat la 100 miliarde de dolari dupa lansarea unei noi functii video, Instagram Reels, care rivalizeaza cu aplicatia chineza TikTok, relateaza BBC, potrivit Mediafax.

Averea lui Zuckerberg ajunge la 100 miliarde dolari dupa lansarea Instagram Reels, care va concura cu TikTok

Averea fondatorului Facebook Mark Zuckerberg a urcat la 100 miliarde de dolari dupa lansarea unei noi functii video, Instagram Reels, care rivalizeaza cu aplicatia chineza TikTok, relateaza BBC.

Violeta Alexandru: PSD a adus in faliment Bucurestiul, cel mai bogat oras al Romaniei. Resurse a avut, dar si-a batut joc de banii publici (VIDEO)

PSD a adus in faliment Bucurestiul, cel mai bogat oras al Romaniei, a declarat Violeta Alexandru, presedinta PNL Bucuresti, la lansarea campaniei de strangere a semnaturilor necesare pentru candidatura lui.

Klaus Iohannis e mai bogat. Ce mosteniri au primit presedintele si sotia sa in acest an si cati bani au castigat

Presedintele Klaus Iohannis a devenit mai bogat in prima jumatate a acestui an, comparativ cu anul trecut. De la cinci case, sotii Iohannis au ajuns sa aiba in prezent sase case, dupa ce sotia presedintelui a mostenit un apartament de 67 de metri patrati la Sibiu. Si presedintele a incasat niste bani in plus in acest an, din drepturi de autor, arata cea recenta declaratie de avere depusa de seful statului.

Tot mai multi romani vor sa-si schimbe locul de munca. Care sunt cele mai cautate companii

Romanii au aplicat tot mai mult pentru joburi noi in iulie, numarul CV-urilor depuse crescand cu 38% fata de aceeasi perioada a anului trecut si cu peste 20% fata de luna iunie a acestui an.

EXCLUSIV Medicul Virgil Musta: Sunt tot mai multe cazuri de coronavirus si acest lucru atrage si o crestere a numarului de pacienti care au forme severe

EXCLUSIV Pandemia de coronavirus accelereaza in Romania, cu 50 de decese raportate in ultimele 24 de ore, provocate de temutul virus. Acesta este cel mai sumbru bilant de la debutul pandemiei si vine pe fondul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )