Libnet.ro
UNICEF

14:15

Comisia pentru Buget a votat pentru eliminarea supraacizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time

B1 B1,
Comisia pentru Buget a votat pentru eliminarea supraacizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time

Proiectul de lege al PNL privind eliminarea supraacizei pe carbunanti si a supraimpozitarii contractelor part-time a primit un vot pozitiv in Comisia pentru buget, finante si banci din Camera. continuă pe B1

Eliminarea supraacizei la carburanti si eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time- vot pozitiv in Comisia pentru buget din Camera Deputatilor

Deputatii din Comisia pentru buget, finate si banci au votat in unanimitate marti pentru eliminarea supraacizei la carburanti si pentru eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time. Daca si plenul Parlamentului vor valida acest vot propunerile vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2020. Eliminarea supraacizei a ajuns sa fie discutata in comisie dupa o decizie de luni a PSD. Proiectul de lege apartinand PNL fusese adoptat tacit de Senat. Un vot similar a fost dat si pentru eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time.

Supraacciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor de munca part-time - eliminate de Comisia de buget

Deputatii din Comisia de buget au aprobat, marti, in unanimitate, eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor de munca part-time.

Robert Sighiartau: O prima victorie. Supraaccciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, a anuntat marti, pe Facebook, ca in Comisia pentru buget, finante si banci a Camerei Deputatilor s-a votat pentru eliminarea supraaccizei la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time. Acestea mai trebuie sa treaca si de votul final in plenul Camerei, insa Sighiartau subliniaza ca sigur vom fi victoriosi si acolo.

Supraacciza la carburanti, eliminata in Comisia de buget din Camera Deputatilor

Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor a dat, in unanimitate, un raport de admitere unui proiect de lege pentru modificarea Codului fiscal, prin care incepand cu 1 ianuarie 2020 supraacciza la.

COMISIA DE BUGET: Jurnalistii, scutiti de la plata impozitului pentru veniturile din salarii si drepturi de autor

Comisia de buget-finante a dat, marti, un raport suplimentar de admitere a unei propuneri legislative pentru completarea Codului fiscal, potrivit careia jurnalistii si tehnicienii in radiodifuziune si televiziune sa fie scutiti de la plata impozitului pentru veniturile din salarii, asimilate salariilor si din drepturile de proprietate intelectuala.

ştiri din Economie

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )