Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Muncii: Lucram la un nou mod de calcul pentru salarii. Ce se va intampla cu pensiile si impozitele pentru munca part-time VIDEO

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii: Lucram la un nou mod de calcul pentru salarii. Ce se va intampla cu pensiile si impozitele pentru munca part-time VIDEO

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat joi, la preluarea oficiala a mnisterului care sunt principalele prioritati, mentionand, pe langa restructurarea institutiei si modificarea modului de calcul a salariilor si demararea unor proiecte legislative privind pensiile si impozitarea part-time. continuă pe Adevărul

Premierul si ministrul Muncii se contrazic pe tema salariului minim

Premierul si ministrul Muncii se contrazic pe tema salariului minim. Ba va creste de la 1 ianuarie, cum spune Ludovic Orban, ba nu e nimic clar si totul inca se analizeaza, daca o ascultam pe Violeta Alexandru,.

MINISTRUL MUNCII PROMITE: Fara taieri de pensii si salarii

Pensiile si salariile nu vor fi taiate, a precizat, ieri, Violeta Alexandru la preluarea mandatului de ministru al Muncii. Violeta Alexandru a declarat: in primul rand as vrea sa ma asigur ca oamenii primesc cele mai corecte mesaje si am sa ma ingrijesc ca in echipa ministerului, oamenii sa comunice informatiile exacte, pentru ca pensionarii si salariatii sa stie din sursa sigura ca nu se taie pensiile si salariile si ca muncim pentru a putea avea un trai civilizat in Romania.

Noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce se intampla cu pensiile si salariile

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei. in componenta se afla Victoria Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii. Oficialul a preluat fraiele si a facut deja un anunt despre pensii si salarii. Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani Guvernul Orban a fost investit, luni, 4 noiembrie, .

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, anunta reducerea structurii ministerului

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, anunta o reducere a structurii ministerului dar si verif.

Ministrul Muncii anunta o reducere a structurii ministerului

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, anunta o reducere a structurii ministerului dar si verificari serioase cu privire la situatia bugetului de pensii in conditiile in care, potrivit acesteia, PSD a lasat un deficit ingrijorator la acest buget.

FRF vrea un nou stadion plin pentru tineretul lui Mirel Radoi

Romania va intalni Finlanda pe 14 noiembrie intr-un nou meci din preliminariile Campionatului European de tineret, iar federalii de la Casa Fotbalului mizeaza pe aportul publicului.

Grecia vrea sa introduca un nou impozit unic pentru a-i atrage pe strainii bogati

Grecia vrea sa ii atraga pe strainii bogati prin introducerea unui impozit unic de 100. 000 de euro pentru persoanele dispuse sa isi mute rezidenta in Grecia, transmite Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )