Libnet.ro
UNICEF

14:30

Salariul minim 2020 este mai mare: Net, brut, la studii superioare, in constructii, part-time. Procedura REVISAL

Hotnews Hotnews,
 Salariul minim 2020 este mai mare: Net, brut, la studii superioare, in constructii, part-time. Procedura REVISAL

Salariul minim brut a crescut cu 7,2% de la 1 ianuarie 2020, comparativ cu nivelul din anul 2019. Ce salariu minim sunt obligate firmele sa le asigure angajatilor, cat este salariul minim net pe care il primesc in mana angajatii, costul salarial suportat de angajator, pragurile diferentiate pentru angajatii cu facultate si pentru cei din firmele de constructii, contributiile sociale la contractele de munca part-time, procedurile pe care angajatorii trebuie sa le fecteze in REVISAL - informatiile sunt in acest articol. continuă pe Hotnews

Anul 2020 este mai bogat cu o zi. De unde vine diferenta

Anul acesta persoanele nascute pe 29 februarie isi vor putea sarbatori ziua de nastere. Aceasta pentru ca, 2020 este an bisect, are 366 de zile, iar luna februarie, 29, in loc de 28. Din patru in patru ani este nevoie ca celei de-a doua luni din an sa-i fie adaugata o zi.

Salariul minim creste, incepand cu 1 ianuarie, de la 2.080 la 2.230 de lei

Salariul minim brut se majoreaza, incepand cu 1 ianuarie 2020, de la 2. 080 de lei la suma de 2. 230, iar pentru personalul incadrat pe functii unde sunt necesare studiile superioare, salariul minim ramane de 2. 350 de lei lunar, scrie Mediafax.

Salariul minim brut creste de la 1 ianuarie la 2.230 lei

Salariul minim brut lunar va creste la 2. 230 lei de la 1 ianuarie, de la 2. 080 lei in prezent, potri.

Ce faci in noaptea dintre ani? Parintele Cleopa, despre cea mai mare grija de Anul Nou

incepand de la Anul Nou, grija noastra cea mai mare trebuie sa fie alta, spune Parintele Cleopa. Cel mai mare lucru este sa ne innoim viata, sa luam aminte, cu fiecare an nou, sa lasam cate un pacat care ne stapaneste cine stie de cand si sa punem in locul lui o virtute.

Eugen Tomac (PMP): Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin

Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin, considera eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, care le-a.

Presedintele Frantei si cel al Egiptului indeamna la cea mai mare retinere in fata riscului unei escaladari militare in Libia

Presedintii francez Emmanuel Macron si egiptean Abdel Fattah el-Sisi au discutat la telefon despre riscurile unei escaladari militare in Libia si au indemnat toti actorii internationali si libieni . ) la cea mai mare retinere, a anuntat luni presedintia franceza, relateaza AFP.

IN PERIOADA DE IARNA: Romania are cea mai mare crestere a turismului din UE

Tara noastra inregistreaza, in perioada de iarna, cea mai mare rata de crestere a turismului fata de majoritatea statelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate, luni, de Eurostat.

Cel mai mare impostor din fotbalul mondial: Povestea jucatorului care a pacalit patru cluburi pe trei continente

Olandezul Bernio Vehagen 25 de ani) are profil pe cel mai mare site de transferuri din lume, are un CV care cuprinde formatii decente, e prezentat mijlocas de banda de meserie, dar are si o mare problema: n-a jucat nicaieri!.

Schimbari importante de la 1 ianuarie: Salariul minim brut si alocatiile, majorate, supra-impozitarea contractelor part-time si supraacciza la carburanti, eliminate

Anul 2020 vine cu mai multe schimbari importante in legislatia romaneasca. Astfel, de la 1 ianuarie, salariul minim brut pe economie a crescut la 2. 230 de lei, supraacciza de 7 eurocenti la carburanti a.

Inspectia Muncii: De la 1 ianuarie 2020, firmele au 20 de zile lucratoare sa creasca salariul minim in Revisal

Modificarea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata pentru angajati trebuie realizata de agentii economici in registrul RegesRevisal in termen de 20 de zile lucratoare de la data intrarii in vigoare a masurii cresterii salariului minim - 1 ianuarie 2020, mentioneaza seful Inspectiei Muncii, Dantes Nicolae Bratu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )