Libnet.ro
UNICEF

01:05

Supraacciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate- vot final

Hotnews Hotnews,
 Supraacciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate- vot final

Plenul Camerei Deputatilor a aprobat proiectul de lege initiat de PNL privind eliminarea supraaccizei la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time. Initiatorii legii spun ca prin eliminarea supraaccizei, pretul carburantilor la pompa va scadea, iar prin eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time, se repara o nedreptate. PSD, aflat acum in opozitie, spune ca aceste masuri nu rezolva nimic, va creste munca la gri, iar carburantii nu se vor ieftini. in plus, se vor pierde circa 4,5 miliarde lei la bugetul statului. Proiectul a trecut cu 280 voturi pentru, un vot contra si o abtinere. continuă pe Hotnews

Camera Deputatilor: Supraacciza si supraimpozitarea contractelor part-time, eliminate

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, anunta, dupa sedinta Comisiei pentru buget, finante si.

Robert Sighiartau: O prima victorie. Supraaccciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, a anuntat marti, pe Facebook, ca in Comisia pentru buget, finante si banci a Camerei Deputatilor s-a votat pentru eliminarea supraaccizei la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time. Acestea mai trebuie sa treaca si de votul final in plenul Camerei, insa Sighiartau subliniaza ca sigur vom fi victoriosi si acolo.

Supraacciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor de munca part-time - eliminate de Comisia de buget

Deputatii din Comisia de buget au aprobat, marti, in unanimitate, eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor de munca part-time.

Supraacciza la carburanti a fost eliminata, la fel si supraimpozitarea contractelor part-time

Plenul Camerei Deputatilor a dat miercuri vot favorabil proiectului de lege care vizeaza modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time, dupa ce comisia pentru Buget a adoptat marti raport favorabil in acest sens.

Eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time, la VOT FINAL in Camera Deputatilor

Deputatii vor dat un vot, in sedinta de miercuri asupra proiectului de lege referitor la modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )