Libnet.ro
UNICEF

17:46

Cum sunt platiti chinezii cu miliarde de dolari pentru proiecte de infrastructura esuate din Ecuador

Adevărul Adevărul,
Cum sunt platiti chinezii cu miliarde de dolari pentru proiecte de infrastructura esuate din Ecuador

Un baraj urias trebuia sa ajute la scoaterea Ecuadorului din saracie. in schimb, a iscat un scandal national in urma caruia toti cei care au ajutat la construirea sa au fost inchisi, iar Ecuadorul a ramas cu datorii de 19 miliarde de dolari catre China, pe care acum le plateste cedand 80% din exportul sau de petrol. in acest timp, barajul sta sub amenintarea unui vulcan activ, scrie The New York Times. continuă pe Adevărul

Cum sunt platiti chinezii cu miliarde de dolari pentru proiecte de infrastructura esuate in Ecuador

Un baraj urias trebuia sa ajute la scoaterea Ecuadorului din saracie. in schimb, a iscat un scandal national in urma caruia toti cei care au ajutat la construirea sa au fost inchisi, iar Ecuadorul a ramas cu datorii de 19 miliarde de dolari catre China, pe care acum le plateste cedand 80% din exportul sau de petrol. in acest timp, barajul sta sub amenintarea unui vulcan activ, scrie The New York Times.

Vanzari RECORD de sarbatori in SUA! Americanii au dat sute de miliarde de dolari pentru cumparaturile de Craciun

Vanzarile din Statele Unite ale Americii de pe perioada sarbatorilor de iarna au depasit 850 de miliarde de dolari in anul 2018, cuantumul fiind in crestere cu 5,1% fata de anul trecut, anunta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )