Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum vor putea munci lucratorii sezonieri in Marea Britanie si dupa Brexit

Adevărul Adevărul,
Cum vor putea munci lucratorii sezonieri in Marea Britanie si dupa Brexit

Guvernul din Marea Britanie va testa un nou program prin care muncitorii sezonieri din agricultura vor putea continua sa lucreze in fermele britanice chiar si dupa Brexit, scrie Financial Times. continuă pe Adevărul

Marea Britanie cere o reuniune a Consiliului de Securitate ONU privind cazul Skripal

Marea Britanie a cerut o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta despre atacul neurotoxic ce l-a vizat pe fostul spion rus Serghei Skripal, dupa ce autoritatile au condamnat doi cetateni rusi pentru incident, relateaza site-ul agentiei Dpa, citat de Mediafax.

GRU, agentia de spioni ruseasca banuita ca ar fi in spatele tentativei de asasinat din Marea Britanie, cauta sa-si lase o ampreta globala

Marea Britanie a declarat miercuri ca doi oficiali din agentia de informatii a Rusiei, GRU, au incercat sa asasineze un fost agent rus in martie folosindu-se de o neurotoxina, relateaza Yahoo News.

Marea Britanie: Partidul Laburist adopta definitia internationala a antisemitismului

Partidul Laburist din Marea Britanie a adoptat marti definitia antisemitismului a Aliantei Internationale a Comemorarii Holocaustului IHRA,) scrie Politico.

STUDIU: Rata de sinucidere in randul medicilor a crescut in Marea Britanie din cauza plangerilor

Rata de sinucidere in randul medicilor din Marea Britanie a crescut din cauza plangerilor depuse de pacienti. Medicul britanic Clare Gerada sustine ca plangerile le distrug doctorilor stima de sine, chiar.

Guvernul contesta suspendarea sedintei CSAT si cere desecretizarea discutiilor: Nu se vor putea plati salarii, vom fi sanctionati

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, ca amanarea rectificarii bugetare va avea numeroase efecte negative in toate domeniile: sanatate, agricultura, nu se vor putea plati salariile, nu vor exista bani pentru combaterea pestei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )