Libnet.ro
UNICEF

12:00

Deutsche Bank infiinteaza o banca de rebuturi de 50 de miliarde de euro

Adevărul Adevărul,
Deutsche Bank infiinteaza o banca de rebuturi de 50 de miliarde de euro

Deutsche Bank intentioneaza sa isi revizuiasca activitatile de tranzactionare prin crearea unei asa-numite banci de rebuturi, in care sa pastreze active care nu sunt de baza in valoare de zeci de miliarde de euro, a declarat luni pentru Financial Times o sursa anonima apropiata situatiei, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Deutsche Bank infiinteaza o banca de rebuturi de 50 mld. euro

Deutsche Bank intentioneaza sa-si revizuiasca activitatile de tranzactionare infiintand o asa numita banca de rebuturi, unde sa pastreze active care nu sunt de baza, in valoare de zeci de miliarde de euro, scrie Financial Times, preluat de.

FINANCIAL TIMES: Deutsche Bank va infiinta o banca rea cu active de 50 de miliarde de euro

Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, se pregateste sa infiinteze o banca rea cu active de pana la 50 de miliarde de euro, si sa inchida afacerile cu instrumente financiare si de trading din Statele Unite, potrivit unui articol publicat duminica de Financial Times FT), transmite Reuters.

CE: Eliminarea unor bariere comerciale a dus la exporturi suplimentare de peste 6 miliarde euro

Pe masura ce protectionismul creste, UE continua sa deschida piete de export pentru intreprinderile europene pe pietele externe. Astfel, 123 de bariere comerciale au fost eliminate de la inceputul mandatului actualei Comisii Europene, ceea ce a permis exporturi suplimentare de peste 6 miliarde euro in 2018.

PRIN LISTAREA DIVIZIEI DE CAMIOANE TRATON: Volkswagen vrea sa atraga pana la 1,9 miliarde euro

Grupul german Volkswagen vrea sa atraga, in aceasta luna, pana la 1,9 miliarde de euro prin listarea unei participatii de cel putin 10% la divizia de camioane Traton, aceasta fiind a doua sa tentativa de inregistrare la bursa a companiei, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )