Libnet.ro
UNICEF

11:01

Financial report Economiile europene ar putea fi lovite de un al doilea val de somaj. Legile protectiei datelor- minunate, dar pacat ca nu sunt aplicate. Comisia vrea 7,5 miliarde euro pentru a accelera raspunsul la pandemie

Hotnews Hotnews,
 Financial report Economiile europene ar putea fi lovite de un al doilea val de somaj. Legile protectiei datelor- minunate, dar pacat ca nu sunt aplicate. Comisia vrea 7,5 miliarde euro pentru a accelera raspunsul la pandemie

Financial Times: Economiile afectate de criza ar putea fi lovite de un al doilea val de somaj * The Guardian: Legile protectiei datelor sunt minunate. Pacat ca nu sunt aplicate * Les Echos: Comisia vrea sa stranga 7,5 miliarde de euro pentru a accelera raspunsul la pandemia de Sars-Cov-2 * Il Giornale: Revelatia socanta a autopsiilor: Ce se intampla in interiorul corpului. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |NATO, pregatiri pentru al doilea val al pandemiei de COVID-19

Ambasadorii NATO au decis elaborarea unui plan operational de raspuns fata de cel de-al doilea val al pandemiei de coronavirus. Prin aceasta, alianta militara doreste sa fie mai bine pregatita pentru a putea sp.

Coreea de Sud pregateste 1000 de clinici pentru AL DOILEA VAL al pandemiei. Nici vaccinul si nici tratamentul pentru COVID-19 nu vor fi puse la punct pana in toamna, avertizeaza coreenii

Coreea de Sud va infiinta 1. 000 de clinici pentru tratarea potentialilor pacienti cu coronavirus in urmatoarele luni, in pregatire pentru un posibil al doilea val al pandemie in toamna si iarna acestui an, au.

Raport secret: NATO se pregateste pentru al doilea val al pandemiei

Ambasadorii NATO au decis, in urma unei sedinte secrete, sa elaboreze un plan operational care sa ofere un raspuns mai bun in fata celui de-al doilea val al pandemiei produsa de noul coronavirus.

Ministrul Sanatatii: Ne asteptam la un al doilea val in octombrie-decembrie

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a vizitat, sambata, spitale din judetele Vaslui si Iasi si a explicat ca a vrut sa vada care este starea personalului medical, a echipamentelor si cum se face evaluarea pacientului la intrarea in UPU, al doilea val al epidemiei putand sa vina in toamna, potrivit Mediafax.

Nelu Tataru: Ne asteptam la un al doilea val de imbolnaviri in octombrie-decembrie

Nelu Tataru, a declarat sambata, 2 aprilie ca un al doilea val al epidemiei ar fi de asteptat in octombrie-decembrie.

Nelu Tataru: Ne asteptam la un al doilea val de imbolnaviri in octombrie-decembrie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat sambata, 2 mai, la Iasi, ca nu este momentul relaxarii, varful epidemic nefiind inca atins. in acelasi timp, Tataru a afirmat ca un al doilea val al epidemiei ar fi de asteptat in octombrie-decembrie.

Coronavirus |Premierul Ungariei, despre posibila aparitie a unui al doilea val de imbolnaviri in octombrie si noiembrie

Premierul Ungariei, Viktor Orban, preconizeaza aparitia unui al doilea val de imbolnaviri provocate de epidemia de coronavirus in toamna. Acesta spune ca numarul cazurilor de imbolnaviri se va diminua pe.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Ne asteptam pentru octombrie - decembrie la un al doilea val al epidemiei de coronavirus (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a declarat ca autoritatile se asteapta la un nou val de infectari cu coronavirus, in perioada octombrie - decembrie. Totul va depinde, insa, de cum gestionam acum situatia. Nelu.

Coronavirus Ungaria: Viktor Orban avertizeaza cu privire posibilitatea unui al doilea val de Covid-19 in octombrie-noiembrie

Ungaria trebuie sa se pregateasca pentru un potential al doilea va de epidemie de coronavirus in octombrie-noiembrie, chiar daca raspandirea virusului cel mai probabil va incetini pe perioada verii, a spus vineri premierul Viktor Orban la un post de radio de stat, relateaza Reuters.

ştiri din Economie

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )