Libnet.ro
UNICEF

11:31

De ce pamantul este rotund si nu plat? Cea mai simpla intrebare, la care putini stiu sa raspunda

Playtech Playtech,
De ce pamantul este rotund si nu plat? Cea mai simpla intrebare, la care putini stiu sa raspunda

Desi suntem in 2019 si te-ai fi asteptat ca raspunsul la unele intrebari sa ajunga la toata lumea, ai fi uimit cata lume este convinsa ca Pamantul este plat si cat de putine persoane pot argumenta ca, de fapt, este rotund. in secolul in care traim, numarul adeptilor la Flat Earth Society a explodat. Aceasta . continuă pe Playtech

HOROSCOP. Astrologii au decretat: aceasta este cea mai importanta zodie!

Astrologii au decretat: aceasta este cea mai importanta zodie! Scorpionul unul dintre cele mai importante semne din zodiac. Seamana cu un inger ce danseaza in intuneric. Lumineaza noaptea si.

Cum arata cea mai urata femeie din lume. De ce a primit Lizzie Velasquez aceasta titulatura FOTO

Lizzie Velasquez a obtinut titulatura pentru cea mai urata femeie din lume. Aceasta are, de fapt, o poveste aparte din cauza careia a ajuns sa arate in felul acesta. De ce sufera femeia? Lizzie Velasquez, cea mai urata femeie din lume Lizzie este cunoscuta ca fiind cea mai urata femeie din lume. Din pacate, totul [] .

Cea mai scumpa opera de arta, la bordul unui iaht

Cea mai scumpa opera de arta din lume, Salvator Mundi, atribuita lui Leonardo Da Vinci, este pastrata la bordul unui iaht al printului mostenitor saudit Mohammed bin Salman, scrie The Guardian.

Cea mai scumpa opera de arta, la bordul unui iaht

Cea mai scumpa opera de arta din lume, Salvator Mundi, atribuita lui Leonardo Da Vinci, este pastrata la bordul unui iaht al printului mostenitor saudit Mohammed bin Salman, scrie The Guardian.

Cea mai proasta veste pentru Simona Halep, dupa esecul de la Roland Garros. Pe ce loc se afla acum

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala la Roland Garros, dar vestea proasta pentru sportiva noastra a venit astazi 10 iunie) de la WTA, care a publicat noul clasament. Constanteanca a coborat 5 locuri in ierarhia feminina. Pe prima pozitie este Naomi Osaka, iar locul secund este ocupat de Ashleigh Barty. Simona Halep, [] .

CEA MAI BUNA PERFORMANTA FINANCIARA DIN ULTIMII NOUA ANI EximBank - profit de 113,5 milioane lei, anul trecut

Surse: Acordul prin care Eximbank va cumpara Banca Romaneasca urmeaza sa fie semnat EximBank a inregistrat un profit de 113,5 milioane lei, anul trecut, reprezentand cea mai buna performanta financiara din ultimii noua ani, arata un comunicat al bancii. Acesta subliniaza ca, pe langa profitul record, institutia de credit raporteaza pentru 2018 o crestere consistenta a expunerilor, o calitate ridicata a activelor si o majorare a cotei de piata pe segmentul de creditare corporate.

VIORICA DANCILA: Avem a doua cea mai mare crestere economica din UE

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca investitiile au un rol esential in dezvoltarea unei tari prin beneficiile rezultate pe piata muncii si prin facilitatile pe care le aduc zonelor unde sunt realizate, adaugand ca Eurostat si Institutul National de Statistica au anuntat recent ca Romania are a doua cea mai mare crestere economica din UE pe primul trimestru al acestui an.

CEA MAI BUNA PERFORMANTA FINANCIARA DIN ULTIMII 11 ANI CEC Bank - profit brut de 432,97 milioane lei

CEC Bank a incheiat anul 2018 cu un profit brut de 432,97 milioane lei, inregistrand cea mai buna performanta financiara din ultimii 11 ani, a anuntat, ieri, banca de stat.

Demisie in USR: M-am saturat de atatea certuri interne. Am gasit aici porcaiala de cea mai joasa speta

Cami Bacioiu, membru USR Bucuresti, a afirmat luni ca si-a dat demisia din partid invocand ca s-a saturat de certurile interne. Aceasta mai sustine ca desi in partid sunt si oameni foarte buni, in interior a gasit si porcaiala de cea mai joasa speta.

Jeff Bezos spune ca fiecare antreprenor ar trebui sa isi puna aceasta intrebare. Din pacate, nimeni nu o face

Jeff Bezos este fondatorul Amazon, cea mai valoroasa companie de pe Wall Street. Prezent la conferinta Re:Mars, organizata de Amazon in Las Vegas, Jeff Bezos le-a dat sfaturi antreprenorilor care i-au cerut sa faca cateva predictii despre cum o sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2672 seconds )