Libnet.ro
UNICEF

21:30

FINANCIAL TIMES: Deutsche Bank va infiinta o banca rea cu active de 50 de miliarde de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FINANCIAL TIMES: Deutsche Bank va infiinta o banca rea cu active de 50 de miliarde de euro

Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, se pregateste sa infiinteze o banca rea cu active de pana la 50 de miliarde de euro, si sa inchida afacerile cu instrumente financiare si de trading din Statele Unite, potrivit unui articol publicat duminica de Financial Times FT), transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Deutsche Bank infiinteaza o banca de rebuturi de 50 de miliarde de euro

Deutsche Bank intentioneaza sa isi revizuiasca activitatile de tranzactionare prin crearea unei asa-numite banci de rebuturi, in care sa pastreze active care nu sunt de baza in valoare de zeci de miliarde de euro, a declarat luni pentru Financial Times o sursa anonima apropiata situatiei, scrie Reuters.

Deutsche Bank infiinteaza o banca de rebuturi de 50 mld. euro

Deutsche Bank intentioneaza sa-si revizuiasca activitatile de tranzactionare infiintand o asa numita banca de rebuturi, unde sa pastreze active care nu sunt de baza, in valoare de zeci de miliarde de euro, scrie Financial Times, preluat de.

Financial Times: Gorliwood in rol de vedeta in drama politica a extremei dreapta din Germania

Nu in fiecare zi se intampla ca vedetele de la Hollywood sa intervina in alegerile dintr-un orasel german. Dar Hollywood-ul are un interes special pentru Gorlitz scrie Financial Times preluat de Rador.

Financial Times: Iohannis, printre favoritii pentru functia de presedinte al Consiliului European. Ponta: Pro Romania saluta si sustine aceasta oportunitate

Presedintele Klaus Iohannis ar fi printre liderii politici favoriti pentru a prelua presedintia Consiliului European, potrivit unui articol publicat de Financial Times.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )