Libnet.ro
UNICEF

14:15

FT: Sotia lui Carlos Ghosn apeleaza la Guvern, cerandu-i sa intervina pentru a-i salva sotul

Hotnews Hotnews,
 FT: Sotia lui Carlos Ghosn apeleaza la Guvern, cerandu-i sa intervina pentru a-i salva sotul

Sotia lui Carlos Ghosn a zburat vineri la Paris pentru a discuta cu membrii Guvernului posibilitatea ca Franta sa ii ajute sotul, recent arestat pentru a patra oara de catre autoritatile japoneze. intr-un interviu acordat Financial Times, cu doar cateva ore inainte de a se imbarca din Japonia spre Paris, Carole Ghosn a spus ca cele 108 zile de inchisoare au facut din Carlos Ghosn o persoana diferita. Cred ca guvernul francez ar trebui sa faca mai mult pentru el. Nu cred ca au facut destul. Nu cred ca a avut suficienta sustinere. in calitate de cetatean francez, ar trebui sa aiba acest drept , a declarat doamna Ghosn. continuă pe Hotnews

Carlos Ghosn ramane in arest pentru inca zece zile

Un tribunal din Tokyo a aprobat, astazi, cererea procurorilor de a-l tine inca zece zile in arest pe fostul director general al Nissan, Carlos Ghosn, pentru intrebari suplimentare, in timp ce avocatii sai au anuntat ca vor face apel.

Carlos Ghosn, arestat din nou in Japonia

Fostul sef al aliantei Renault-Nissan, Carlos Ghosn, a fost arestat din nou ieri, in Japonia, fiind sus-pectat ca a incercat sa se imbogateasca pe cheltuiala Nissan, intr-o intorsatura de situatie despre care presa crede ca are legatura cu plati facute unui dealer din Oman, transmite Reuters.

Fostul sef al grupului Nissan nu mai scapa de probleme: Carlos Ghosn, arestat pentru a patra oara si lasat fara pensie! Care sunt noile acuzatii

Carlos Ghosn, fostul sef al grupului Nissan, a fost arestat pentru a patra oara, dupa ce procurorii au dispus aceasta masura sub acuzatia de abuz de putere in forma agravanta, a transmis postul public de.

Renault a blocat pensia fostului director general Carlos Ghosn

Renault a blocat miercuri pensia fostului director general Carlos Ghosn, dupa ce ancheta interna a producatorului auto francez a identificat practici suspecte si ascunse ale celui care era odata un erou al industriei auto, transmit AFP, Xinhua, DPA si Reuters.

Carlos Ghosn a fost arestat pentru a patra oara - NHK

Procurorii japonezi au decis joi arestarea pentru a patra oara a fostului presedinte al grupului Nissan, Carlos Ghosn, dupa ce mass-media japoneza a anuntat ca autoritatile au construit un nou caz impotriva lui in legatura cu platile efectuate catre un dealer din Oman, relateaza Mediafax citand Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )