Libnet.ro
UNICEF

13:16

Cei mai multi tineri romni locuiesc cu parintii. Vezi situatia n UE

Hotnews Hotnews,
 Cei mai multi tineri romni locuiesc cu parintii. Vezi situatia n UE

Opt din zece tineri cu varsta intre 20-24 de ani locuiesc cu parintii, iar circa unul din doi in varsta de 25-29 de ani se afla in aceeasi situatie, se arata intr-un raport recent al Eurostat. Daca in cazul primei categorii putem considera ca se concentreaza asupra studiilor, in cazul celei de-a doua motivele sunt multe, precum: castigurile salariale mici, folosirea economiilor pentru calatorii, confortul de a le pregati mama de mancare sau a le spala hainele etc. continuă pe Hotnews

Un roman a fost retinut dupa ce a amenintat mai multi oameni cu cutitul la aeroportul Amsterdam

Politia olandeza a retinut un individ de nationalitate romana care a amenintat cu cutitul mai multi oameni in incinta aeroportului Schiphol din Olanda. Joanna Helmonds, purtatoarea de cuvant a Politiei.

Cabral este in doliu. Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a murit

Cabral Ibacka este in doliu. Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a incetat din viata. Acesta era patronul unei firme de hosting implicate recent intr-un scandal de amploare. Da, Horia il chema. Si era.

Ce mancau cei mai cruzi dictatori din istorie. Cei mai multi au avut un regim alimentar umil. Ce prefera Ceausescu

Dovezile istorice arata ca, in materie de arta culinara, majoritatea dictatorilor erau destul de rezervati si uneori preferau produse culinare umile.

Sindromul bradului de Craciun.Boala ciudata care afecteaza din ce in ce mai multi romani

Bradul de Craciun inseamna fericire, bucurie, sarbatori si cadouri. insa, daca ne gandim la sanatate, din pacate, atat brazii artificiali, cat si cei naturali sunt daunatori, putand sa ne afecteze.

ştiri din Economie

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )