Libnet.ro
UNICEF

21:32

Consultant: Tot mai multi tineri vor sa fie patroni, dar au nevoie de ajutor privind planificarea fiscala

Hotnews Hotnews,
 Consultant: Tot mai multi tineri vor sa fie patroni, dar au nevoie de ajutor privind planificarea fiscala

Ideea de antreprenoriat si gig economy se raspandeste tot mai mult in randul tinerilor romani, din ce in ce mai putin dornici de a intra intr-o relatie pe termen lung cu un angajator sau altul. in acest context, nevoia unui sistem fiscal suplu, eficient si usor de respectat apare ca fiind una stringenta. Un astfel de sistem da posibilitatea tanarului antreprenor sa se concentreze pe afacerea pe care incearca sa o dezvolte, fara riscul de a fi penalizat de fisc pentru nerespectarea unor reguli de existenta carora nu avea cunostinta - spune Gabriel Sincu, Partener Asociat EY Romania. continuă pe Hotnews

Tot mai multi tineri sufera de depresie. Fiecare om a suferit un episod, evenimentele neplacute sunt inevitabile

Tinerii romani au ajuns sa ceara ajutor specializat de la psihiatru pentru ca nu mai suporta sa stea blocati ore in sir in trafic. Este doar unul dintre motivele care pot duce la cazuri severe de depresie, iar.

EY: Tot mai multi tineri evita sa se angajeze, dorind sa aiba propriile afaceri

Peste 70 de milioane de tineri de la nivel global sunt, in prezent, fara locuri de munca si cu o rata a somajului in crestere in randul acestora, se arata intr-un raport al EY, care sugereaza statelor G20 sa aiba in vedere acordarea de asistenta specifica pentru tinerii antreprenori in privinta planificarii fiscale si o simplificare administrativa.

Dolj: Primarul si consilierii locali dintr-o comuna au transportat mai multi cetateni la sectia de votare, indemnandu-i sa voteze (VIDEO)

Politistii din Dolj fac verificari dupa ce au fost sesizati ca intr-o comuna primarul si mai multi consilieri locali au transportat mai multi cetateni la sectia de votare, indemnandu-i pe acestia cum.

Gica Hagi, marturisire SOCANTA: Am fost dorit in Anglia, dar m-am dus la Galata, pentru ca erau MAI MULTI BANI. Atunci am ales banii...

Gheorghe Hagi a facut dezvaluire socanta despre cariera lui de fotbalist. Regele spune ca a avut oferte din Premier League, de-a lungul carierei, dar ca a ales sa mearga la FC Barcelona, pentru mai multi.

Olguta Vasilescu: Sper sa avem peste 6 milioane de persoane care se vor prezenta la vot si sper ca am votat pentru rezultatul pe care il asteapta cei mai multi

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a votat sambata dimineata la referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul redefinirii familiei la o sectia de votare din Craiova, ea exprimandu-si speranta ca vor participa suficiente persoane pentru ca referendumul sa fie validat.

Bugetul Educatiei in Romania: mic si alocat necorespunzator! Tarile performante dau cei mai multi bani pentru invatamantul primar!

Situatia critica a invatamantului romanesc se explica prin modul defectuos in care sunt alocate resursele: cea mai mare parte din bugetul total merge catre invatamantului secundar, iar pentru invatamantul primar se acorda cea mai mica pondere. Astfel,.

Cutremur puternic in Haiti. Mai multi morti

Cel putin 11 persoane au murit in Departamentul de Nord-Vest al statului Haiti, dupa cutremurul cu magnitudinea 5. 9 produs sambata noaptea tarziu, creand panica in mai multe orase, au anuntat autoritatile.

Business report: Europa devine tot mai verde dar pierde n razboiul tehnologic, n favoarea Chinei; Impresiile unor soferi amatori, dupa primul lor test drive electric

Exclusivitate Reuters: Ancheta la BERD dupa acuzatii ca presedintele bancii a obtinut informatii personale despre directori. Mai multe state membre ale BERD au cerut anchetarea presedintelui bancii, Suma Chakrabarti, dupa acuzatii privind colectarea de date personale. Inflatia industriala, peste inflatia populara Energia, deja cu 14% mai scumpa: Lumini, umbre si implicatii. Indicele preturilor productiei industriale IPPI) a scazut usor in luna august 2018, pana la 5,86%.

Tensiuni tot mai puternice in UE! Salvini, despre Juncker: Oameni ca el au ruinat Europa si tara noastra

Disensiunile dintre Roma si Bruxelles sunt din ce in ce mai puternice, iar conflictul declaratiilor capata noi proportii! Vicepremierul italian Matteo Salvini s-a lansat intr-o serie de critici puternice la adresa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )