Libnet.ro
UNICEF

14:15

INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UE intre orase si sate, atat in privinta persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza

Hotnews Hotnews,
 INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UE intre orase si sate, atat in privinta persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza

Romania inregistreaza cele mai mari decalaje din UE intre localitatile urbane si cele rurale, atat in privinta proportiei persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza, se arata intr-o cercetare a Fundatiei Friedrich Ebert Stiftung Romania. Potrivit cercetarii, rata riscului de saracie in mediul rural era de 37,3%- de sase ori mai mare decat in mediul urban. Nici o alta tara europeana nu inregistreaza asemenea decalaje la nivelul UE-28, diferenta medie dintre rata riscului de saracie in urban si rural este de 3 pp, fata de 31 pp in Romania. continuă pe Hotnews

Jocuri de cazino cu cele mai mari sanse de castig

Jocuri de cazino cu cele mai mari sanse de castig Desi jocurile de cazino se bazeaza in mare parte pe noroc, exista cateva jocuri care necesita un anumit grad de pricepere. Aceste jocuri de cazino sunt cele.

ALEXIS TSIPRAS: Romania si Republica Elena au cele mai puternice economii din Balcani

Premierul grec, Alexis Tsipras, a declarat astazi, ca Grecia si Romania reprezinta economiile cele mai puternice din Balcani, tarile cu cea mai puternica economie din Europa de Est.

1 APRILIE - ZIUA PACALELILOR. Cele mai tari farse din istorie

1 aprilie este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene.

HOROSCOP. Cele mai mari defecte ale fiecare zodii. Taurii sunt egoisti, insa despre Fecioare se spune ceva si mai rau

Berbec Extrem de incapatanat, Berbecul este de multe ori de-a dreptul indaratnic, uneori rautacios si razbunator. Cornele lui sunt capabile sa provoace rani grave. Berbecul e convins ca e cel mai destept si crede ca.

Schimbare importanta la una dintre cele mai folosite banci din Romania. Vor fi impuse limite pentru depunerile si retragerile de numerar

ING Bank Romania a anuntat ca retragerile de la bancomate si depunerile de numerar la bancomate vor fi limitate la 15. 000 de lei pe zi incepand cu 1 aprilie. Clientii care vor sa retraga sau sa.

Cele mai sanatoase tari din lume. Locul intai te va surprinde

Sase tari din clasametul celor mai sanatoase sari sunt in Europa. Locul intai este ocupat de Spania iar locul doi de Italia iar acest lucru se datoreaza dietei mediteranene. Spania a ajuns pe primul.

Alegerile locale in Turcia, un esec usturator pentru Erdogan / Opozitia ar putea controla, dupa 25 de ani, cele mai mari orase ale tarii: Istanbul, Ankara si Izmir

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a suferit luni un revers inedit dupa 16 ani la putere, rezultatele partiale la alegerile locale derulate cu o zi in urma indicand ca partidul sau se indreapta spre infrangere la Istanbul, dupa ce a pierdut deja Ankara, scrie AFP.

Cele mai frumoase sate din Romania, in paginile ziarului El Pais. Care sunt atractiile turistice care i-au impresionat pe spanioli

Ziarul spaniol El Pais a realizat un top al celor mai frumoase sate din Romania. Fiecarui sat ii sunt dedicate cateva randuri in care sunt evidentiate principalele valori pentru care au devenit veritabile atractii turistice.

HOROSCOP. Cele mai ipocrite femei din zodiac

In aceasta viata intalnim multe persoane care ni se arata altfel decat sunt si depinde doar de noi daca le acceptam sau nu. in cazul zodiilor, exista anumite semne care merita, cu.

Video Una dintre cele mai bogate femei din Rusia a murit intr-un accident aviatic

Natalia Fileva, unul dintre detinatorii liniei aviatice rusesti S7 a murit intr-un accident aviativ in sudul orasului german Frankfurt, informeaza The Guardian.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )