Libnet.ro
UNICEF

19:00

Raport alarmant: Economia Romaniei va fi afectata tot mai puternic

Antena3 Antena3,
Raport alarmant: Economia Romaniei va fi afectata tot mai puternic

Economia Romaniei va fi afectata din ce in ce mai puternic de imbatranirea rapida a populatiei si migratia tinerilor, iar autoritatile si angajatorii trebuie sa ia masuri urgente pentru a asigura. continuă pe Antena3

Economia Romaniei - puternic afectata de imbatranirea rapida a populatiei

Economia Romaniei va fi afectata din ce in ce mai puternic de imbatranirea rapida a populatiei si migratia tinerilor, iar autoritatile si angajatorii trebuie sa ia masuri urgente pentru a asigura stabilitatea pietei muncii si a bugetului asigurarilor sociale.

Raport Adecco: Cum poate Romania sa dezamorseze bomba demografica

Economia Romaniei va fi afectata din ce in ce mai puternic de imbatranirea rapida a populatiei si migratia tinerilor, iar autoritatile si angajatorii trebuie sa ia masuri urgente pentru a asigura stabilitatea pietei muncii si a bugetului asigurarilor.

De ce a ajuns economia Romaniei dupa cea a Vanuatu. Coruptia, printre cauzele remarcate de Banca Mondiala

Un raport al Bancii Mondiale plaseaza economia Romaniei pe locul 37 , cu o pozitie mai jos decat Vanuatu 36) si una deasupra Uruguayului 38). Printre cauzele care au dus la aceasta scadere se numara evaziunea fiscala, deficitul fiscal, povara datoriei publice, impredictibilitatea sistemului de reglementare si coruptia. Curtile de justitie cu resurse reduse din Romania sufera de coruptie cronica si influenta politica, se arata in raport.

VIDEOREPORTAJ Viitorul, cu surprize si certitudini - De la biscuitii din faina de greieri, pna la roboti care ne ajuta la tot mai multe lucruri

Robotii vor avea grija de batrani, dar vor putea, macar partial sa tina locul ghizilor turistici, tot mai multi oameni vor manca insecte, iar altii vor putea sa aleaga sa gestioneze o gradina de la distanta, orasele devenind tot mai aglomerate. Hotnews. ro a vizitat targul de inovatie Maker Faire de la Roma si prezinta cateva din proiectele si ideile care ne pot schimba viata: de la la hainele realizate exclusiv din materiale reciclate, pana la manusa - pian si de la instalatiile tehnologice care cultiva terenuri, pana la aplicatia utila pentru cei care au tulburari de invatare.

Sunt semnale tot mai puternice ca lumea se va confrunta cu o noua criza economica

Sunt semnale tot mai puternice ca lumea se va confrunta cu o noua criza economica. Deja expertii Fondului Monetar International au tras semnalul de alarma. Iar Romania nu va fi ocolita. Euro ar putea.

Comisia Europeana, tot mai interesata de pesta porcina din Romania. Ce masuri au fost luate

Comisia Europeana este tot mai interesata de evolutia pestei porcine in Romania. Reprezentantul Comisiei spune ca au fost adoptate masuri specifice de catre institutie pentru a raspunde situatiei si va.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )