Libnet.ro
UNICEF

21:30

Startup Path 2018, cel mai asteptat eveniment dedicat tinerilor antreprenori, are loc in aceasta toamna la Bucuresti

Antena3 Antena3,
Startup Path 2018, cel mai asteptat eveniment dedicat tinerilor antreprenori, are loc in aceasta toamna la Bucuresti

Antreprenori si speakeri din Romania si din strainatate, reprezentanti ai acceleratoarelor si hub-urilor, ai fondurilor de investitii si bancilor, dar si ai organizatiilor care sustin antreprenoriatul prin. continuă pe Antena3

Cel mai ieftin telefon cu cel mai rapid procesor e revolutionar

Dupa cateva saptamani de speculatii pe marginea noului Pocophone F1 din partea Xiaomi, cel mai ieftin telefon cu cel mai rapid procesor a fost dezvaluit oficial. Indienii sunt cei mai norocosi in materie de smartphone-uri, la aceasta ora. in cadrul unei conferinte foarte impozante desfasurate in New Delhi, chinezii de la Xiaomi si-au diversificat portofoliul [].

Cand e planificat primul zbor pentru cel mai mare avion din lume

Cel mai mare avion din lume s-ar putea afla la doar cateva luni distanta de primul sau zbor. Stratolaunch reprezinta viziunea cofondatorului Microsoft, Paul Allen. Avionul are o anvergura mai mare decat un teren de fotbal si este echipat cu doua cabine de pilotaj, 28 de roti si sase motoare. in cele din urma, acesta va [].

Eveniment inedit la Alba Iulia dedicat Centenarului Marii Uniri: cel mai mare numar 100 pentru Cartea Recordurilor

Un inedit eveniment de celebrare a Centenarului Marii Uniri este pregatit la Alba Iulia. Este vorba despre cel mai mare numar 100, care ar urma sa intre in Cartea recordurilor.

Studiu ALARMANT! Barbatii din Romania, in topul celor care beau cel mai mult alcool. Ce pozitie ocupa...

La nivel international, barbatii din Romania si femeile din Ucraina beau cel mai mult alcool, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Washington. Mai mult, studiul arata ca nu.

Imagini de la protestul din Piata Victorie, in cel mai nou clip al lui Dani Mocanu: Ce mesaj transmite manelistul autoritatilor (VIDEO)

Marele miting al diasporei din 10 august a atras atentia si cunoscutului manelist Dani Mocanu care a preluat imagini din Piata Victoriei in cel mai recent videoclip al sau. Mai multe, acesta a realizat niste.

UEFA: Luka Modric, Cristiano Ronaldo si Mohamed Salah, finalistii pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului 2017/18

UEFA a anuntat, luni, lista scurta cu fotbalistii dintre care se va desemna castigatorul titlului de cel mai bun jucator al sezonului 2017/2018. Luka Modric Real Madrid), Cristiano Ronaldo Real Madrid/Juventus) si Mohamed Salah Liverpool) sunt cei trei finalisti aflati in cursa pentru premiul UEFA Men's Player of the Year.

Sondaj Avangarde. Cine cred romanii ca este cel mai puternic om politic din Romania

Cel mai puternic om politic din Romania este, in opinia romanilor, liderul PSD, Liviu Dragnea, arata cel mai nou sondaj Avangarde, prezentat la Antena 3 de sociologul Marius Pieleanu. foto: captura Antena 3/.

La doar 5 ani Radu a devenit cel mai tanar bursier al Fundatiei Dan Voiculescu

Copilul fenomen al Romaniei, Radu Ciocanea, a devenit cel mai tanar bursier al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei de la infiintarea acesteia, din 1990. La doar 5 ani Radu are un coeficient.

Piata auto din Romania a ajuns dupa primele 7 luni la cel mai mare volum din ultimii 10 ani

Piata auto din Romania a ajuns dupa primele 7 luni la 105. 686 unitati, cu 23,8% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, acesta fiind si cel mai mare volum al vanzarilor de automobile inregistrat intr-o perioada similara in ultimii 10 ani.

Facebook acorda un calificativ fiecarui utilizator, cel mai mic fiind destinat celor care semnaleaza ca fiind false stiri care de fapt sunt adevarate

Facebook acorda fiecarui utilizator un calificativ de reputatie cuprins intre 0 si 1, cel mai slab urmand a fi cotati cei care semnaleaza ca fiind false stiri care de fapt sunt adevarate, scrie Washington Post. Facebook spune ca aceste califitcative nu vor fi facute publice si nici utilizatorii nu le vor afla, insa sunt ca parte a luptei impotriva stirilor false care s-au inmultit in retea. Cei de la Facebook spun ca sunt tot mai multi cei care semnaleaza ca fiind false stiri reale cu care insa nu sunt de acord.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )