Libnet.ro
UNICEF

10:45

DUPA IMPRUMUTUL DE PE PIETELE EXTERNE Costurile de finantare pe 10 ani ale Guvernului revin spre 3%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA IMPRUMUTUL DE PE PIETELE EXTERNE Costurile de finantare pe 10 ani ale Guvernului revin spre 3%

BCR: Pana la finalul anului, MF va mai accesa probabil de doua ori pietele externe Piata titlurilor de stat din Romania a incorporat climatul macro-financiar international si stirile interne saptamana trecuta, observandu-se scaderea ratei de dobanda la obligatiunile suverane pe 10 ani la 3,02% de la 3,09% in finalul saptamanii precedente, arata intr-un raport Andrei Radulescu, directorul de analiza macro de la Banca Transilvania. continuă pe Ziarul Bursa

Cine va fi nasul lui Josephine, fiica lui Smiley cu Gina Pistol. Au o relatie secreta de 10 ani

Gina Pistol si Smiley traiesc la moment cele mai frumoase clipe din viata lor. Dupa ce fanii au scapat de emotii cu privire la cum se vor descurca proaspetii parinti, acum se intreaba cine vor fi parintii spirituali al micutei vedetelor. Cine vor fi nasi pentru fiica lui Smiley? Smiley si Gina Pistol au gasit .

Alimentul care s-a scumpit la nivel global in 2021. A atins cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani

Anul 2020 a fost un an greu pentru multi. La nivel mondial trendul de scumpire a unor produse se mentine si in aceste prime patru luni ale anului 2021. Studiile recente arata ca preturile uleiului vegetal s-au incheiat in 2020 la maximuri multianuale. in cazul acestui produs trendul de scumpire se mentine si in acest .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )