Libnet.ro
UNICEF

13:15

Elon Musk, autointitulat Technoking of Tesla. Cine a primit titlul oficial de Master of Coin

Adevărul Adevărul,
Elon Musk, autointitulat Technoking of Tesla. Cine a primit titlul oficial de Master of Coin

Tesla a adaugat Technoking of Tesla pe lista titlurilor oficiale ale directorului general Elon Musk, numind Master of Coin o alta persoana din companie, scrie Reuters, citata de news. ro. continuă pe Adevărul

Elon Musk a fost numit tehno-rege al Tesla intr-un nou document oficial depus de companie Producatorul auto are si un Maestru al monedelor

Tesla i-a acordat CEO-ului Elon Musk titlul oficial de Tehno-rege al Tesla intr-un nou document oficial depus luni, relateaza CNBC.

Elon Musk, dat in judecata de un actionar al Tesla pentru tweeturile necontrolate: Au dus la pierderi de miliarde de dolari

Un actionar al Tesla l-a dat in judecata pe Elon Musk, directorul general al Tesla, acuzandu-l ca, prin tweeturile necontrolate a expus actionarii la pierderi de ordinul miliardelor de dolari.

Elon Musk, dat in judecata pentru postarile de pe Twitter

Elon Musk a fost dat in judecata de un investitor Tesla pe motiv ca a incalcat un acord din 2018, cu Comisia americana pentru bursa si valori imobiliare SEC), din cauza felului in care posteaza pe Twitter. Reclamantul acuza ca postarile fondatorului Tesla au dus la pierderi de miliarde de dolari pentru actionarii companiei, relateaza Reuters.

Cine a fost regele Mansa Musa, cel mai bogat om care a trait vreodata. I-a depasit cu mult pe Elon Musk si Jeff Bezos

Jeff Bezos a redevenit recent cel mai bogat om din lume, dupa ce suprematia lui Elon Musk s-a incheiat brusc din cauza fluctuatiilor bursier. in prezent, este, intr-adevar cel mai bogat, cu o avere de peste 191 de miliarde de dolari, dar nu se poate compara cu cel mai instarit rege din toate timpurile.

Science Ideas: Ar fi fost de acord Carl Sagan cu ideea lui Elon Musk de colonizare a planetei Marte?

Starship SN10, a treia varianta a rachetei lui SpaceX, a efectuat o lansare perfecta, urmata de o manevra reusita, dar triumful a fost de scurta durata: a explodat la cateva minute dupa ce revenise la sol. Totusi, Musk si inginerii sai harnici de la SpaceX au mai facut un mic pas catre visul unei rachete interplanetare care, candva, sa duca primii colonisti pe planeta Marte, scrie Mark Whittington in The Hill.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )