Libnet.ro
UNICEF

16:15

PENTRU PRIMA DATA IN ULTIMELE SASE LUNI BNR nu a mai cumparat titluri de stat din piata secundara, in septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMA DATA IN ULTIMELE SASE LUNI BNR nu a mai cumparat titluri de stat din piata secundara, in septembrie

Adrian Codirlasu, vicepresedinte CFA Romania: Acest lucru inseamna ca, din datele BNR, economia isi revine si ca nu mai are nevoie de atata lichiditate Banca Nationala a Romaniei BNR) nu a mai cumparat titluri de stat in lei din piata secundara, in luna septembrie, arata raportul statistic publicat ieri de catre banca centrala. Aceasta este prima luna din ultimele sase in care Banca Nationala nu mai tipareste lei prin achizitia de titluri de stat din piata secundara, dupa ce in perioada aprilie-august stocul titlurilor de stat in moneda nationala cumparate de BNR ajunsesera la 5,28 miliarde de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Cum arata testarea voluntara a vaccinului anti-Covid in Rusia: Unii oameni aud pentru prima data unde au venit

Autoritatile ruse spun ca vaccinul anti-Covid Sputnik-V, dezvoltat de Centrul Gamaleya, este primul vaccin impotriva coronavirusului inregistrat in lume. Vaccinul a fost deja testat de fiica presedintelui rus Vladimir Putin si de zeci de oficiali si oameni de afaceri, dar eficacitatea acestuia nu a fost inca confirmata oficial. Mai intai, medicamentul trebuie sa treaca de etapa a treia a studiilor clinice. 40 de mii de rusi vor participa la teste in mod voluntar, dar unii dintre participanti nu par deloc sa fie voluntari, ci au fost trimisi de angajatorii lor, scrie BBC Rusia.

Romanii si firmele au luat credite noi de 38,5 miliarde de lei in sase luni de pandemie

Volumul creditelor noi acordate de banci populatiei si companiilor in sase luni de la debutul pandemiei COVID-19 se ridica la 38,5 miliarde de lei, a anuntat luni Asociatia Romania a Bancilor ARB), care citeaza datele Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Primul canibal din istoria Romaniei, detalii infioratoare: Prima data i-am mancat

Canibalismul uman este actul sau practica oamenilor care mananca carnea sau organele interne ale altor fiinte umane. Cam asta ar fi definitia acestui act abominabil. De-a lungul istoriei au existat cazuri celebre de canibalism. in Romania au fost de-ajuns cateva cazuri de notorietate ca sa oripileze intreeaga opinie publica. Unul dintre acestea a fost si .

Romania a importat masti de 272 milioane euro din afara UE, in primele 6 luni. Cele mai multe provin din China

Comertul cu masti de protectie a explodat si in Romania. Potrivit datelor Eurostat, statul roman a importat in primele sase luni semestrul 1) masti de protectie anti-Covid in valoare de milioane de euro,.

FOTO Mario Camora a imbracat pentru prima oara tricoul echipei nationale

Fundasul Mario Camora a imbracat pentru prima oara tricoul echipei nationale, cu ocazia sedinte foto pentru prezentarea lotului.

PRIMER: Romania trebuie sa comande imediat stocuri de medicamente in cantitati suficiente pentru urmatoarele sase luni

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente atrage atentia autoritatilor din Romania ca imperativ sa faca stocuri de medicamente pentru urmatoarel 6 luni, in care pandemia de COVID-19 se va suprapune.

Alain Delon a intalnit-o pentru prima data pe Nathalie intr-o toaleta. Gestul jenant pe care l-a facut actorul

In anii 60, era considerata dintre cele mai frumoase femei din lume. Nathalie Delon, pe numele ei adevarat Francine Canovas, s-a nascut la 1 august 1941, in Maroc, dar a cunoscut celebritatea in Franta. A profesat ca model, apoi a devenit o actrita de succes.

Judetele care au inregistrat luni cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2. Capitala raporteaza un numar record de cazuri noi

Bucurestiul inegistreaza astazi un numar record de infectari cu noul coronavirus fiind in continuare pe primul loc la numarul de imbolnaviri in 24 de ore. in acelasi timp, alte doua judete au inregistrat foarte multe cazuri in ultimele 24 de ore. Este vorba despre Iasi si Cluj.

Vesti proaste pentru credinciosi! Ce categorie de romani nu mai are voie la Sfanta Parascheva

Cu peste 10. 000 de cazuri in doar o saptamana, autoritatile au anuntat luni seara noi masuri restrictive. Ministrul Nelu Tataru si Secretarul de Stat, Raed Arafat, au anuntat masurile aprobate de guvern in urmatoarea perioada. Printre acestea si cele legate de sarbatorile religioase. Masurile ii vor afecta pe credinciosi. Vesti proaste pentru credinciosi in conferinta .

Nicusor Dan: Primaria Capitalei poate avea propriul sistem de testare pentru coronavirus. Dureaza cam doua luni sa specializezi oameni in plus, dar o sa facem asta

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a declarat, miercuri seara, ca odata ce-si va prelua mandatul, va face demersurile necesare ca Primaria sa se implice in testarea populatiei bucurestene pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )