Libnet.ro
UNICEF

00:06

IN PRIMELE DOUA SAPTAMANI ALE ANULUI Doar 13% din actiunile Compa tranzactionate au fost rascumparari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE DOUA SAPTAMANI ALE ANULUI Doar 13% din actiunile Compa tranzactionate au fost rascumparari

Producatorul de componente auto Compa Sibiu CMP) si-a rascumparat circa 0,827 milioane de actiuni in primele doua saptamani ale anului, echivalentul a numai 13,5% din totalul titlurilor CMP tranzactionate in aceasta perioada, reiese din datele disponibile pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Nunti 2021 si coronavirus. in ce luni ale anului e destul de sigur sa planificati nunta, in pandemie

In aceasta perioada nu este cel mai usor lucru sa organizezi o nunta. Totul parca s-a oprit in loc, fiind foarte dificil chiar si sa faceti planuri pentru nunti in 2021 in prezenta coronavirusului. Iata cand este bine sa planificati nunti in 2021. Nunti 2021 si coronavirus cand sa planificati nunta in 2021, organizarea .

Fortata sa stea in izolare doua saptamani, Sorana Cirstea nu se va putea antrena pe teren pentru Australian Open: Nu putem sa concuram dupa ce am stat 14 zile pe o canapea

Sorana Cirstea, ocupanta locului 71 mondial in tenisul feminin, este fortata sa stea doua saptamani in izolare. in varsta de 30 de ani, ea a venit la Australian Open intr-un avion cu care au mai zburat.

Ce s-a intamplat cu Adela Popescu dupa primele doua sarcini. Vedeta de la Pro TV a facut dezvaluiri neasteptate

Adela Popescu a uimit pe toata lumea cu anuntul viitorului membru al familiei. Ce s-a intamplat cu prezentatoarea de televiziune dupa primele doua sarcini si care sunt detaliile pe care le-a marturisit fanilor, dar in special mamicilor. Adela Popescu, detalii dupa primele doua sarcini Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul din cele mai longevive .

Primaria Sectorului 1 anunta ca miercuri se deschid primele doua centre de vaccinare de la Romexpo

Primele doua centre de vaccinare de la Romexpo, cu zece puncte, vor fi deschise miercuri. in total, in acest sector vor functiona 12 centre, cu 64 de puncte de vaccinare.

Vremea se incalzeste de la jumatatea saptamanii Prognoza pentru urmatoarele doua saptamani

Temperaturile vor ramane scazute in urmatoarele zile, in majoritatea zonelor tarii, dar din a doua jumatate a saptamanii vremea se va incalzi treptat, potrivit meteorologilor.

Green Bay Packers si Buffalo Bills, primele echipe calificate in finalele de conferinta din NFL

Favoritele si-au respectat statutul, sambata seara, in primele doua meciuri din faza Divizionala a playoff-ului NFL.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )