Libnet.ro
UNICEF

11:31

Borsec, cel mai puternic brand romanesc

Adevărul Adevărul,
Borsec, cel mai puternic brand romanesc

Borsec este, din nou, cel mai puternic brand autohton, potrivit Topului 100 al celor mai puternice branduri romanesti, lansat de Biz si compania de cercetare Unlock Research. Borsec este liderul brandurilor romanesti, ocupand prima pozitie in top, fiind un brand iubit si apreciat de consumatori. continuă pe Adevărul

Angajatorii romani prognozeaza cel mai puternic climat de angajare din ultimii 10 ani

Angajatorii romani prognozeaza cel mai puternic climat de angajare din ultimii 10 ani, planurile pentru trimestrul al patrulea al anului fiind cele mai optimiste din Europa, la egalitate cu Slovenia, si in topul celor mai optimiste din lume, conform unui studiu ManpowerGroup trimis redactiei.

Apple ar putea lansa miercuri cel mai scump iPhone, cu un pret de pornire de 1.199 dolari

Apple va avea miercuri un eveniment de presa la care vor fi lansate cateva noi iPhone-uri, un nou Apple Watch si noi versiuni ale castilor AirPods. Sunt zvonuri si despre noi tablete iPad, insa sansele sunt mai scazute. Produsul vedeta va fi, se pare, iPhone-ul cu cel mai mare ecran de pana acum, dar si cu cel mai mare pret, estimarile indicand ca ar putea fi cu 20% mai scump decat iPhoneX.

VIDEO Apple a prezentat cel mai mare iPhone de pna acum, XS Max cu ecran de 6,5 inci. Preturile pornesc de la 1.099 dolari

Apple a prezentat iPhone Xs, o versiune mai puternica a varfului de gama, dar si XS Max, telefonul cel mai mare si mai scump lansat vreodata de compania din Cupertino. Preturile pornesc de la 999 dolari pentru XS si de la 1. 099 dolari pentru XS Max. Apple a prezentat si cea de-a patra generatie a ceasului Watch care acum are un ecran cu 32% mai mare si poate fi folosit si pentru electrocardiograme. Apple a prezentat si iPhone XR, cu ecran de 6,1 inci LCD, cu carcasa din sticla si aluminiu si preturi de la 749 dolari. Stirea se actualizeaza.

Nici cel mai ieftin iPhone n-o sa fie prea ieftin si asta e bine

Apple anunta pe 12 septembrie telefoane noi. iPhone Xc, cunoscut ca 9 sau Xr, ar fi cel mai ieftin. Deocamdata, pretul sunt inca sub semnul miei de dolari de la iPhone X din 2017. Daca 2018 nu.

Loti Boloni SOCHEAZA: Cel mai bun manager din Romania pe care l-am cunoscut este Valentin Ceausescu!

Antrenorul Ladislau Boloni considera ca cel mai bun manager roman pe care l-a cunoscut este Valentin Ceausescu, fiul dictatorului Nicolae Ceausescu, cunoscut pentru implicarea, in perioada comunista, in.

Care sunt lucrurile care s-au scumpit cel mai mult in luna august

Citricele si fructele meridionale, dar si ouale s-au scumpit cel mai mult in decursul lunii august fata de iulie la categoria produselor alimentare, in crestere fiind si tarifele pentru gaze naturale, energie el.

Cum arata cel mai popular smartphone al momentului, conform AnTuTU

AnTuTu a publicat un studiu foarte interesant in urma cu cateva zile. Creatorii popularului benchmark ne ajuta sa intelegem care este cel mai popular smartphone al momentului, conform.

Dragnea: Cel mai trziu saptamna viitoare Ordonanta 6/2016 va fi picata n Camera Deputatilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Ordonanta de Urgenta 6/2016 emisa de Guvernul Ciolos va fi respinsa in Camera Deputatilor cel mai tarziu saptamana viitoare, potrivit Agerpres. in alta ordine de idei, Dragnea a mentionat ca PSD intentioneaza sa declanseze o actiune de strangere de semnaturi pentru modificarea Constitutiei pe tema reformarii Justitiei.

Cel mai mare secret al Madalinei Manole a iesit la iveala! Este vorba despre un barbat misterios

Cel mai mare secret al Madalinei Manole a iesit la iveala! Gura lumii spune ca artista a fost in scandal cu parintii ei pentru un barbat! Pentru acesta, Madalina Manole renuntase la tot! Aflati.

24 IT. Cum arata cel mai usor laptop din lume - VIDEO

Greutatea unui laptop este pentru multi utilzatori un criteriu esential, iar compania Acer a lansat o serie de notebook-uri Swift. Modelul care s-a facut remarcat este Swift 5, care a devenit cel mai usor laptop de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )