Libnet.ro
UNICEF

13:15

Borsec, cel mai puternic brand romanesc

Adevărul Adevărul,
Borsec, cel mai puternic brand romanesc

Borsec este, din nou, cel mai puternic brand autohton, potrivit Topului 100 al celor mai puternice branduri romanesti, lansat de Biz si compania de cercetare Unlock Research. Borsec este liderul brandurilor romanesti, ocupand prima pozitie in top, fiind un brand iubit si apreciat de consumatori. continuă pe Adevărul

Borsec, cel mai puternic brand romanesc

Borsec este, din nou, cel mai puternic brand autohton, potrivit Topului 100 al celor mai puternice branduri romanesti, lansat de Biz si compania de cercetare Unlock Research. Borsec este liderul brandurilor romanesti, ocupand prima pozitie in top, fiind un brand iubit si apreciat de consumatori.

Angajatorii romani prognozeaza cel mai puternic climat de angajare din ultimii 10 ani

Angajatorii romani prognozeaza cel mai puternic climat de angajare din ultimii 10 ani, planurile pentru trimestrul al patrulea al anului fiind cele mai optimiste din Europa, la egalitate cu Slovenia, si in topul celor mai optimiste din lume, conform unui studiu ManpowerGroup trimis redactiei.

SpaceX a anuntat primele detalii despre misiunea turistica din jurul Lunii. Va fi folosita racheta BFR, cel mai puternic propulsor din istorie

Elon Musk a anuntat inca de acum un an ca intentioneaza sa efectueze un zbor in jurul Lunii cu pasageri la bord, iar lucrurile par ca merg din ce in ce mai repede in aceasta directie. Contul oficial de Twitter al companiei SpaceX a dezvaluit printr-o postare ca primul pasager de la bordul rachetei lui Musk urmeaza sa fie anuntat in zilele urmatoare.

Hai ca se POATE! Orasul din Romania declarat cel mai sigur din tara. Are centura cu patru benzi (FOTO)

Oradea este considerat cel mai sigur oras din tara, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Astfel, oradenii nu au probleme cu ambuteiajele, cu sistemul sanitar sau educatia, iar.

Cum si cand a fost realizat cel mai vechi desen din lume

Cel mai vechi desen din lume ar putea trece neobservat cu usurinta, mai ales datorita dimensiunilor sale. E vorba despre cateva linii rosiatice, fade, desenate pe o bucata fina de silcret,.

Apple a prezentat cel mai scump smartphone al companiei

Apple a prezentat ieri, la sediul din Cupertino California), cel mai mare si cel mai scump smartphone lansat vreodata de compania americana, transmit DPA, Kyodo si Reuters.

iPhone XS Max, cel mai scump iPhone din istorie. Cat costa

Apple a prezentat miercuri, la sediul din Cupertino California), cel mai mare si cel mai scump smartphone lansat vreodata de compania americana, transmit DPA, Kyodo si Reuters. Gigantul american a lansat.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Are centura cu patru benzi si a fost declarat cel mai sigur din tara

Soferii acestui oras nu au probleme cu ambuteiajele cu sistemul sanitar sau educatia, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Vezi AICI despre ce oras e.

Apple ar putea lansa miercuri cel mai scump iPhone, cu un pret de pornire de 1.199 dolari

Apple va avea miercuri un eveniment de presa la care vor fi lansate cateva noi iPhone-uri, un nou Apple Watch si noi versiuni ale castilor AirPods. Sunt zvonuri si despre noi tablete iPad, insa sansele sunt mai scazute. Produsul vedeta va fi, se pare, iPhone-ul cu cel mai mare ecran de pana acum, dar si cu cel mai mare pret, estimarile indicand ca ar putea fi cu 20% mai scump decat iPhoneX.

America a depasit Arabia Saudita si Rusia, devenind cel mai mare producator de petrol din lume

Depasind rezultatele obtinute de Rusia si Arabia Saudita, America si-a recuperat tronul in lumea petrolului. Pentru prima data dupa 1973, SUA devine cel mai mare producator de titei din lume, potrivit estimarilor premilinare publicate de catre.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )