Libnet.ro
UNICEF

12:00

Industria IT genereaza cei mai bogati oameni din lume. Zuckerberg, pe locul trei

Adevărul Adevărul,
Industria IT genereaza cei mai bogati oameni din lume. Zuckerberg, pe locul trei

Intr-un top al celor mai bogati oameni de afaceri din lume, cofondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, se situeaza pe locul trei, surclasandu-l pe Warrent Buffett, CEO-ul Berkshire Hathaway. De altel, ocupantii primelor trei locuri provin din domeniul tehnologiei. continuă pe Adevărul

Mark Zuckerberg urca pe podiumul celor mai bogati oameni ai planetei, depasindu-l pe Warren Buffet: la cat a ajuns averea acestuia

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a urcat pe pozitia a treia in topul celor mai bogati oameni ai planetei, depasindu-l pe Warren Buffet, CEO-ul Berkshire Hathaway.

DOLIU in mediul de AFACERI: Unul din cei mai bogati romani si-a dat ULTIMA SUFLARE intr-un spital din Viena (FOTO)

Lumea afacerilor din Romania e in doliu. Unul dintre cei mai bogati 20 de ieseni a incetat din viata. Este vorba de Teodor Burtila, un milionar care s-a stins la un spital din Viena. Afaceristul avea.

Cele mai scumpe coliere din lume!

Istoria si descoperirile arheologilor ne arata ca oamenii au purtat coliere mii de ani. Isi infrumusetau piepul cu bijuterii din cele mai vechi timpuri, chiar si inainte sa apara scrierea preistorica. De-a lungul timpului, motivele pentru care oamenii purtau coliere erau foarte diferite. Unii dcredeau ca un colier la gat alunga spiritele rele si boala. Altii se foloseau de bijuterii pentru a demonstra ca fac parte dintr-un rang inalt, acestea reprezentand un simbol al puterii si al bunastarii. Indragostitii isi daruiesc coliere ca rod al iubirii si pasiunii dintre ei, iar cei mai multi le folosesc pentru a-si infrumuseta corpul.

Bacalbasa (PSD), atac suburban la Elena Udrea: Orice profesie a facut doamna nainte si chiar daca cea mai veche profesie din lume ...

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a atacat-o suburban joi, in timpul dezbaterilor deputatilor pe Codul administrativ, pe Elena Udrea, sugerand ca aceasta a practicat cea mai veche meserie din lume.

Olivia de Havilland, cea mai in varsta actrita din lume! A implinit 102 ani!

Olivia de Havilland, actrita din filmul Pe aripile vantului, productia care a rupt barierele timpului, a implinit 102 ani. Olivia si-a serbat aniversarea duminica si spune ca se simte la fel de tanara ca atunci cand avea 20 de ani.

A murit unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din lume. A cazut de la inaltime

Co-presedintele grupului chinez de firme HNA Wang Jian a decedat in Farnta in timpul unei calatorii de afaceri, politia locala precizand ca moartea pare a fi una accidentala, acesta cazand de la inaltime.

Nicolae Bacalbasa face SHOW in Parlament! Ce fost ministru ar fi practicat CEA MAI VECHE MESERIE DIN LUME

Deputatul Nicolae Bacalbasa a facut, joi, show in parlament. PSD-istul le-a dat o replica liberalilor, care acuzau faptul ca Liviu Dragnea o impune pe Viorica Dancila, desi aceasta nu ar avea competente pentru.

Top 10 cele mai valoroase branduri din industria fashion! Oscar de la Renta depaseste Gucci si Louis Vuitton!

Modul de a ne imbraca ne defineste personalitatea si simtim mereu nevoia de a arata cat mai bine pentru a ne intari increderea in persoana noastra. Cautam acea stare care sa ne faca sa ne simtim de parca am defila pentru cea mai importanta prezentare de moda din lume, doar ca podimul nostru este viata de zi cu zi. Iata lista celor mai valoroase branduri de lux din lume din industria fashion.

Top 10 cei mai bine platiti barbati din industria modellingului!

Doamnelor si domnisoarelor, pentru ca este weekend si avem timp sa visam cu ochii deschisi va propunem sa va delectati cu lista de mai jos, in care va prezentam cei mai frumosi si mai bine platiti barbati din lumea modelingului.

Google stie totul despre toate neamurile din lume. Vezi cum sunt considerati romanii

Cel mai cunoscut motor de cautare din lume, Google, dezvaluie cum sunt vazuti romanii, americanii sau italienii, toate stereotipurile natiunilor fiind gasite pe acest site. Daca intrebi un strain cum sunt.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2752 seconds )