Libnet.ro
UNICEF

22:01

Top 20 de companii listate la Bursa care dau cele mai mari dividende

Adevărul Adevărul,
Top 20 de companii listate la Bursa care dau cele mai mari dividende

Investitorii in peste 40 de companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) care ofera dividende sunt rasplatiti cu peste 7,23 miliarde de lei, echivalentul a peste 1,55 miliarde de euro. Din randul primelor 20 de companii in functie de valoarea totala a dividendelor acordate, 6 au oferit un randament al dividendului de doua cifre. continuă pe Adevărul

Mihaela Buzarnescu a castigat turneul de la San Jose intr-o maniera categorica si a urcat in top 20 mondial (FOTO)

Romania are incepand de luni doua sportive in top 20 WTA! Totul dupa ce Mihaela Buzarnescu a triumfat in turneul de la San Jose si a urcat pana pe locul 20 mondial. Acesta a fost si primul turneu WTA cas.

Dieta. Care sunt cele mai bune diete

Cu atatea diete urmate de celebritati si sfaturi nutritioniste primite din toate partile, cum poti sti care este de fapt cea mai buna si mai sanatoasa metoda de a slabi? Din fericire, experti in.

Buzarnescu isi vede visul cu ochii: primul titlu WTA din cariera si intrarea in top 20 mondial

Mihaela Buzarnescu a castigat, duminica noapte, primul ei titlu WTA din cariera la cei 30 de ani cand putini ii mai dadeau vreo sansa in tenisul mare.

Care sunt cele mai puternice restaurante din Romania

Piata de restaurante din Romania este evaluata la peste 2,1 miliarde de euro anual, in contextul in care aceasta este puternic fragmentata, cu o serie de nume internationale si romanesti in varful.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )