Libnet.ro
UNICEF

00:07

Top cele mai rapide masini noi din Romania pana in 30.000 de euro

Antena3 Antena3,
Top cele mai rapide masini noi din Romania pana in 30.000 de euro

Cei mai multi soferi isi cumpara o masina pentru a se deplasa din punctul A in punctul B, insa o mica parte dintre acestia sunt dispusi sa si cheltuiasca mai multi bani pentru a ajunge cat mai re. continuă pe Antena3

Top telefoane: de la iPhone la Samsung, care au fost cele mai cautate

Compania de statistica Counterpoint a publicat cel mai recent studiu referitor la piata globala de smartphone-uri. Acesta reflecta situata de la sfarsitu lunii mai 2018 si, din cate se pare, este dominat de Apple. in fiecare luna, cei de la Counterpoint publica un raport intitulat Counterpoint Market Pulse. Accesibil la adresacounterpointresearch. com, cel mai recent studiu [].

Cercetatorii au descoperit cele mai vechi culori din lume

Cercetatorii de la Australian National University au descoperit recent cele mai vechi culori, provenite din pigmenti extrasi din Africa. Dr. Nur Gueneli, de la ANU, a declarat ca pigmentii au fost extrasi din sisturi negre marine din bazinul Taoudeni. Acesta se afla in zona Mauritaniei si a Africii de Vest. Pigmentii descoperiti acum sunt cu [].

Studiu: Plata facturilor se face cu mare intarziere in intreaga lume. in Romania, cele mai afectate sunt domeniile pharma si cel alimentar

Un studiu realizat de Euler Hermes Research la nivel global arata ca durata de incasare a creantelor a crescut cu 2 zile, ajungand la o medie de 66 de zile la nivel global, cel mai inalt nivel din 2007. in ce priveste Romania, cele mai afectate domenii de plata cu intarziere a facturilor sunt cel pharma si cel alimentar, se arata in studiu.

ALERTA iN ROMANIA! Unul din cele mai mari lanturi de magazine lanseaza un APEL catre clientii care au cumparat ACESTE PRODUSE: Trebuie returnate URGENT!

Profi, unul dintre cele mai mari lanturi de magazine la nivel local, a lansat un apel pentru toti clientii care au achizitionat fructe si legume congelate din incinta unitatilor sale sa le returneze. Astfel,.

Concert Proconsul, vineri seara, la Turnu Severin. Publicul va putea asculta live cele mai tari piese ale trupei

Vineri seara, severinenii au ocazia sa asiste la un concert live sustinut de Proconsul, una dintre mai apreciate formatii de pop rock din Romania.

De unde provin numele tuturor judetelor din Romania

Cele mai multe nume ale judetelor din Romania provin din cuvinte vechi, de origine straina. Alba provine de la culoarea alba a zidurilor din piatra ale cetatii medieval. Arad se crede ca.

FOTO Cele mai delicioase si simple retete cu bureti iuti

Vremea ploioasa in combinatie cu zilele calde favorizeaza aparitia ciupercilor. Care sunt cele mai delicioase, dar si cele mai simple retete cu iutari, recomandate de silvicultorii valceni, aflati in materialul de fata.

Titularizare 2018 Profesorii dau miercuri examenul de titularizare. Care sunt specializarile cu cele mai multe posturi vacante

Profesorii care vor sa se angajeze pe o perioada nedeterminata intr-o scoala sustin miercuri, 11 iulie, examenul scris de titularizare. Examenul de titularizare sesiunea 2018 incepe la ora 10:00, iar profesorii au la dispozitie 4 ore pentru a rezolva subiectele. Peste 30. 000 de candidati s-au inscris la aceasta proba, numar in crestere comparativ cu anul trecut. Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioada nedeterminata sunt cele de educatori si invatatori. Vezi in articole cum se desfasoara examenul de titularizare si care sunt materiile cu cea mai mare concurenta.

Cele mai bune 11 look-uri de la Paris Haute Couture Week!

Mai mult ca sigur zilele trecute ati fost lipiti de ecranul telefonului sau al calculatorului si ati analizat toate tinutele care au curs impecabile pe podiumurile de la Paris Couture Fashion Week 2018. Iata care sunt cele mai reusite 11 aparitii.

HOROSCOP. Cele mai infidele semne zodiacale. Nu le pasa de sentimente

HOROSCOP fidelitate. Semnul zodiacal al uneipersoane spune multe lucruri despre aceasta. Conform datelor colectate de site-ul de matrimoniale Ashley Madison, Capricornii au cele mai multe sanse.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )