Libnet.ro
UNICEF

20:00

Unde traiesc cei mai multi milionari cu averi de peste 30 milioane de dolari. Top 10 orase de pe trei continente

Adevărul Adevărul,
Unde traiesc cei mai multi milionari cu averi de peste 30 milioane de dolari. Top 10 orase de pe trei continente

O cercetare publicata recent de Wealth-X a realizat un top al oraselor din intreaga lume unde traiesc cei mai multi milionari, care au averi ce depasesc 30 milioane de dolari. continuă pe Adevărul

La Timisoara, ca in vestul salbatic! O asistenta, BATUTA CRUNT de mai multi ROMI in fata Spitalului de Urgenta

La Timisioara, ca-n codru! O asistenta medicala fost batuta crunt de mai multi romi, chiar in fata spitalului. Asistenta venea cu masina proprie la serviciu, iar in fata Spitalului Judetean din Timisoara.

Valer Dorneanu, huiduit si certat in plina strada de mai multi protestatari cunoscuti: Cum a reactionat presedintele CCR (VIDEO)

Mai multi protestatari cunoscuti pentru prezenta lor la toate actiunile rezist, precum Cristian Dide sau Marian Ceausescu, l-au reparat pe strada pe presedintele Curtii Constitutionale, Valer.

Mai multi localnici din Hunedoara au fost amendati cu peste 20.000 de lei. Care este motivul

Politistii au dat amenzi de peste 20. 000 de lei angajatilor unei firme care au taiat ilegal copaci, in comuna Salasu de Sus, de la poalele Retezatului. Politistii Biroului Combaterea Delictelor Silvice au.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Nasteri

- In ce luna se nasc cei mai multi copii ? - In luna a noua .

Scenariul incredibil lansat de oamenii de stiinta.Ce s-ar intampla daca unul dintre cei mai mari vulcaniar erupe

Oamenii de stiinta sustin cavulcanul Katladin Islanda, ar putea exploda, ceea ce ar putea duce la decesul a peste 200. 000 de oameni. Oamenii de stiinta sustin ca temperaturile in Europa ar.

Tot mai multi medici REFUZA avorturile: Spitalul de Urgenta din Vaslui urmeaza exemplul colegilor din Botosani! Motivul? CONSTIINTA...

Avorturile la cerere nu mai sunt facute de medicii de la Spitalul de Urgenta din Vaslui, care invoca motive religioase si de constiinta. Ginecologii efectueaza doar intreruperile de sarcina atunci cand.

Cei mai puternici cinci antioxidanti. in ce alimente le gasim

Antioxidanti puternici. Inca de la cele mai fragede varste, copiii trebuie invatati sa consume alimente naturale, care contin vitamine. Antioxidantii din acestea le vor veni de hac radicalilor liberi. Acestia fac atat de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )