Libnet.ro
UNICEF

22:00

Bucurestiul este accesibil pentru expati. De cti bani are nevoie un orasean pentru un trai decent

Hotnews Hotnews,
 Bucurestiul este accesibil pentru expati. De cti bani are nevoie un orasean pentru un trai decent

Capitala reprezinta principalul pol economic al Romaniei. Majoritatea multinationalelor au sediul in Bucuresti, iar multe dintre acestea si-au adus angajatii proprii in posturile de conducere. Conform unui raport recent al companiei Mercer, Bucurestiul se afla pe locul 176, la nivel mondial, din 209, in topul celor mai scumpe orase mari, de unde rezulta ca pentru cei straini este foarte accesibila capitala Romaniei. continuă pe Hotnews

VIDEO Sala de jocuri n realitate virtuala deschisa prin StartUp Nation. Cti bani a investit antreprenorul

Un antreprenor a deschis in Bucuresti o sala de jocuri in realitate virtuala, prin programul StartUp Nation 2017. Programul ofera antreprenorilor un ajutor financiar de pana la 200. 000 de lei, fara a fi necesara o contributie proprie pentru cheltuielile eligibile. in programul pe 2017, peste 19. 000 de antreprenori au depus proiecte de afaceri, din care circa 8400 au fost eligibile.

Si-a inscenat moartea, ajutat de o prietena, pentru a scoate bani de la familia sa. Greseala cumplita facuta de barbat

Si-a inscenat moartea, ajutat de o prietena, pentru a obtine bani de la familie, dar barbatul a facut o greseala uriasa. Mai precis, thailandezul si-a rugat o prietena sa-i publice pe pagina sa de.

Si-a pus o fotografie pe Tinder si a anuntat ca este pregatit pentru noi aventuri. Detaliul incredibil care i-a scapat barbatului (FOTO)

Era in cautare de noi aventuri, asa ca barbatul a intrat pe Tinder pentru a-si gasi partenere de ocazie. Nu a ascuns faptul ca este insurat si si-a facut o fotografie misterioasa. in ciuda.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )