Libnet.ro
UNICEF

13:00

Care sunt cei mai doriti angajatori din Romania. Multinationalele domina top 10

Adevărul Adevărul,
Care sunt cei mai doriti angajatori din Romania. Multinationalele domina top 10

Companiile multinationale ocupa primele 10 locuri in topul celor mai doriti angajatori din Romania, pachetul salarial fiind principalul motiv pentru care un angajat alege o anumita companie. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai controversati milionari din Romania, declaratie superba despre Halep: Dumnezeu este femeie si se numeste Simona!.

Pentru ca este in vacanta, Simona Halep s-a relaxat in acest weekend la mare. A ales sa se distreze in cluburile de fite de acolo asa ca nu a fost greu sa fie recunoscuta de fani. cra Printre acestia.

Tusk catre Trump: SUA si UE sunt cei mai buni prieteni. Oricine spune ca suntem adversari raspandeste fake news

SUA si UE sunt cei mai buni prieteni, iar oricine spune ca cele doua parti sunt dusmani imprastie stiri false, a afirmat duminica presedintele Consiliului European, Donald Tusk, dupa ce presedintele american Donald Trump a numit UE un adversar.

Scandal inainte de turneul de tenis de la Bucuresti: Una dintre cele mai importante jucatoare din Romania nu a primit invitatia. Mihaela Buzarnescu a trecut prin aceeasi situatie in 2017

In ciuda faptului ca a ajuns pe tablourile principale atat de la Roland Garros cat si de la Wimbledon, organizatorii turneului de Bucuresti, care debuteaza luni la Arenele BNR, nu au considerat ca Alexandra.

Imagini socante la Raliul Harghitei. Unul dintre cei mai experimentati piloti romani, accident teribil - VIDEO

Imagini spectaculoase la Raliu Harghitei. Doua masini au zburat de-a dreptul de pe sosea in aceeasi curba, iar intr-unul dintre accidente a fost implicat unul dintre cei mai experimentati piloti din Romania.

Acestea sunt cele mai scumpe orase din lume. Unde se situeaza Bucurestiul

Patru din cinci cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti sunt din Europa. Daca esti in cautarea unei mese ieftine, cel mai bine ar fi sa stai departe de Geneva, in acest an. Orasul elvetian.

Imagini-soc. Cum arata camerele intime in care fac amor puscariasii din Romania in timpul vizitelor conjugale - FOTO

Cunoscutul fotograf Cosmin Bumbut a realizat un proiect fotografic intitulat Camera intima, scop in care a vizitat 35 de penitenciare din Romania. Artistul a surprins interiorul dormitoarelor in care.

Google si Continutul de sport din Romania

Modul in care Google intelege continutul de sport din Romania pare foarte ciudat. Recent, un proiect finantat de Google, un proiect al altora bazatpe continut de sport si pe o idee a mea din 2004s-a inchis. Separat,in urma cu cativa ani, Google a apasat un buton si a dat onlinesport. ro in jos.

Frans Timmermans catre presedintele Trump: Sa-ti numesti inamici cei mai buni prieteni nseamna sa-i faci fericiti pe adevaratii dusmani

Sa spui despre cei mai buni prieteni ai tai ca sunt inamici inseamna sa-i faci fericiti pe adevaratii dusmani, i-a transmis vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, presedintelui american Donald Trump. Acesta declara, intr-un interviu acordat in ajunul summitului cu Vladimir Putin, care va avea loc luni, ca UE este un inamic al SUA.

Etniile din Romania, spectacol inedit la Sibiu

Un spectacol incredibil are loc in acest weekend la Sibiu. Toate etniile din Romania si-au trimis cei mai buni artisti, cei mai buni bucatari, cei mai buni mestesugari ca sa arate ce au mai frumos: muzica,.

Toate pensiile din Romania se vor dubla. Anuntul facut de un consilier al premierului Viorica Dancila, asteptat de milioane de romani

Toate pensiile din Romania care sunt obtinute in urma contributivitatii se vor dubla, anuntul fiind facut de un consilier al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov. Toate pensiile din Romania se vor du.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )