Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cea mai ieftina carne din UE se gaseste in Romania. Topul tarilor cu cele mai mari preturi

Adevărul Adevărul,
Cea mai ieftina carne din UE se gaseste in Romania. Topul tarilor cu cele mai mari preturi

Cele mai mici preturi la carne din Uniunea Europeana UE) in anul 2019 se inregistrau in Romania, cu 37,3% sub media UE, arata datele publicate marti de Eurostat. continuă pe Adevărul

Cea mai mare temperatura din istorie. Cate grade s-au inregistrat ieri

Cea mai ridicata temperatura detectata vreodata de aparatele de masuratoare a fost inregistrata ieri, potrivit expertilor. Termometrele au indicat peste 50 de grade Celsius! Unde s-a intamplat acest lucru, aflati in randurile urmatoare. Cea mai ridicata temperatura din istorie Termometrele au indicat, ieri, cea mai ridicata temperatura din istorie 54. 4 de grade Celsius, raporteaza .

Cea mai nociva leguma din lume e preferata romanilor. O folosesc in toate retetele. Atentie mare la consum

Desi legumele si fructele sunt stiute ca fiind extrem de sanatoase, aceste calitati nu se regasesc deloc in una dintre ele. Care este cea mai nociva si este si pe placul tuturor romanilor? Atentie la consumul sau exagerat! Care este cea mai nociva leguma? E intre preferintele romanilor Romanii se pare ca se indragostesc numai .

Antonia, aparitie fascinanta pe strazile din Bucuresti. Cum s-a imbracat cea mai frumoasa femeie din Romania

Antonia a fost surprinsa de fotoreporterii Click! pe strazile din Bucuresti. Aparitia brunetei este demna de titlul de cea mai frumoasa femeie din Romania, caci, desi nemachiata si imbracata intr-o rochie cu model simplist, a intors toate privirile. Antonia, frumoasa si nescoasa din cutie. Cantareata a avut o aparitie de zile mari pe strazile din .

Crestere pensii 2020. Orban: in suma absoluta, cred ca e cea mai mare crestere a punctului de pensie! E maximum posibil

Premierul Ludovic Orban insista ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil si ca o majorare cu 40% a pensiilor nu se poate sustine. Pe de alta parte, acesta spune ca este cea mai mare crestere din istoria majorarii punctului de pensie.

Jetsun Pema, cea mai tanara regina din lume. Povestea ei fascinanta de viata

La 30 de ani, conducatoarea Bhutanului a devenit mama pentru a doua oara, iar povestea ei de viata este o pendulare intre curiozitate si fascinatie. Numita si Kate din Himalaya, Jetsun s-a prezentat lumii recent, publicand imagini cu familia regala a acestui stat cu 700. 000 de locuitori, situat intre China si India.

Cele mai mici preturi din Uniunea Europeana. Cel mai ieftin aliment care e in Romania

In Romania, in anul 2019, s-a inregistrat cel mai mic pret la carne din Uniunea Europeana. Pretul la carne in tara noastra a fost cu 37,3% sub media UE, arata datele publicate astazi de Eurostat. in ceea ce priveste tara noastra, situatia de anul trecut este identica cu cea inregistrata in anul 2018. Am avut .

Cea mai buna placinta cu branza si stafide. Reteta este foarte simpla

Placinta este un preparat de patiserie facut din foi de aluat, intre care se pune umplutura preferata de fiecare; fie branza, carne, cartofi, varza, dovleac, fructe sau ciocolata. Acest deliciu este des intalnit atat in Romania, Republica Moldova, cat si in sudul Ucrainei. Reteta placinta cu branza si stafide Cuvantul romanesc placinta este mostenit din .

Elon Musk, tot mai sus! Pe ce loc a urcat in topul celor mai bogati oameni din lume

Miliardarul american Elon Musk, fondatorul SpaceX si cofondatorul Tesla, a devenit a patra cea mai bogata persoana din lume. Acesta l-a depasit si pe francezul Bernard Arnault, principalul actionar al celui mai mare retailter de bunuri de lux, LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton. Ce avere are Elon Musk Astfel, potrivit Indicelui Miliardarilor calculat de Bloomberg, .

Cati bani castiga Andra in fiecare luna. Este cel mai bine platita din Romania

Cine isi doreste sa o aiba pe Andra la vreun eveniment important, trebuie sa stie cati bani ar trebui sa scoata din buzunar pentru ca artosta sa cante un minut. Cati bani castiga Andra in fiecare luna Andra Maruta ocupa un loc in topul preferintelor romanilor. Frumoasa artista a reusit insa sa stranga o reala .

Pensii 2020. Cele mai mari pensii din Romania. Cati bani au castigat in iulie

Topul celor mai mari 20 de pensii de serviciu din MAI, potrivit economica. net. Cinci dintre oameni au luat peste 20. 000 de lei net in luna iulie si aproape 46. 000 dintre beneficiarii pensiilor de serviciu de sub cupola MAI au incasat pensii sub 5. 000 de lei brut lunar, in timp ce aproximativ 25. 000 de oameni au .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )