Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cele mai scumpe orase din lume in 2018: Surpriza din TOP 10

B1 B1,
Cele mai scumpe orase din lume in 2018: Surpriza din TOP 10

Caracas, capitala Venezuelei, ocupa primul loc in topul celor mai scumpe orase din lume in 2018, realizat de Compania ECA International. Inflatia din Caracas a urcat cu 40. 000% din cauza situatiei economice,. continuă pe B1

Cea mai urata masina din lume era pentru adultii cu minte de copil

Cea mai urata masina din lume a fost si printre cele mai mici automobile concepute vreodata. Desi arata precum o jucarie, ea putea fi condusa de adulti, ca sa rada tot orasul de ei. Daca-ti spun ca aceasta masina a fost de origine americana, probabil n-ai sa crezi. Americanii sunt cunoscuti pentru pasiunea lor imensa [].

Admitere 2018: Care sunt cele mai bune licee din Romania, in functie de media de admitere. Top 50

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii computerizate la liceu 2018. Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a. Hotnews a publicat Top 50 de specializari pe.

Cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii. Vacanta pe plaja sau in padurile cu arbori seculari

In Delta Dunarii sunt cele mai intinse plaje, cu cel mai fin nisip, paduri cu arbori seculari. Este locul unde intalnesti pelicanul cret, unde navighezi printre nuferi sau unde poti admira gospodarii traditionale ale lipovenilor si haholilor care s-au stabilit pe aceste meleaguri in urma cu sute de ani.

Festival medieval in una dintre cele mai frumoase cetati din Romania

Cetatea din Oradea imbraca straie de sarbatoare in acest weekend, cand are loc cea mai bogata editie a Festivalului Medieval, in orasul de pe Cris urmand sa ajunga 450 de domnite si cavaleri, din Romania, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Ucraina, Ungaria si Cehia, care vor da spectacole si vor purta lupte crancene.

Studiu: Plata facturilor se face cu mare intarziere in intreaga lume. in Romania, cele mai afectate sunt domeniile pharma si cel alimentar

Un studiu realizat de Euler Hermes Research la nivel global arata ca durata de incasare a creantelor a crescut cu 2 zile, ajungand la o medie de 66 de zile la nivel global, cel mai inalt nivel din 2007. in ce priveste Romania, cele mai afectate domenii de plata cu intarziere a facturilor sunt cel pharma si cel alimentar, se arata in studiu.

Acest Porsche reconstruit te va face sa uiti de sau Bugatti

Porsche creeaza unele dintre cele mai frumoase masini din lume. Vechi sau nou, toate modelele par sa aiba ceva special. Dar acest Porsche reinventat te va face sa uiti de orice alt bolid de lux al prezentului. Porsche, indiferent de model, este marca aceea care nu a umblat prea mult la design de foarte multe [].

VIDEO Romania a cucerit trofeul pentru cel mai bun cor barbatesc din lume. Este format din teologi cu voci extraordinare

Corala Armonia, apartinand Arhiepiscopiei Tomisului, este din nou cel mai bun cor barbatesc din lume. Premiul a fost obtinut la Jocurile Mondiale Corale ce se desfasoara la Tshwane 4-14 iulie 2018), in Africa de Sud.

Samsung a inaugurat n India cea mai mare fabrica de smartphone-uri din lume

Samsung a anuntat inaugurarea in India a unei fabrici care va fi, sustine compania, cea mai mare din lume la capitolul smartphone-uri. Samsung are de 22 de ani un sit de productie la Noida, in statul Uttar Pradesh, iar extinderea anuntata acum va duce productia anuala de la 68 milioane de smartphone-uri, la 120 milioane in 2020.

Cele mai bune 11 look-uri de la Paris Haute Couture Week!

Mai mult ca sigur zilele trecute ati fost lipiti de ecranul telefonului sau al calculatorului si ati analizat toate tinutele care au curs impecabile pe podiumurile de la Paris Couture Fashion Week 2018. Iata care sunt cele mai reusite 11 aparitii.

Industria IT genereaza cei mai bogati oameni din lume. Zuckerberg, pe locul trei

Intr-un top al celor mai bogati oameni de afaceri din lume, cofondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, se situeaza pe locul trei, surclasandu-l pe Warrent Buffett, CEO-ul Berkshire Hathaway. De altel, ocupantii primelor trei locuri provin din domeniul tehnologiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )