Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cluj-Napoca a devansat Capitala in topul preturilor locuintelor. Cat costa un apartament

Adevărul Adevărul,
Cluj-Napoca a devansat Capitala in topul preturilor locuintelor. Cat costa un apartament

Cererea pe piata imobiliara a crescut cu 15% in luna august fata de ianuarie, dupa scaderea abrupta de aproape 70% la finalul lunii martie, in contextul epidemiei de Covid-19, iar Cluj-Napoca se mentine in continuare pe primul loc intr-un top al preturilor, potrivit unui comunicat al unei companii de specialitate. continuă pe Adevărul

Curs valutar BNR pentru miercuri, 9 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 9 septembrie? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar miercuri, 9 septembrie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Cat costa hainele facute de Dana Budeanu. Creatiile ei au preturi astronomice, nu sunt pentru toti romanii!

Cine este Dana Budeanu? Ei bine, este greu de crezut ca in Romania mai exista cineva care nu a auzit de numele ei, care, in ultimele luni, este pe buzele tututor. Lucrurile sunt simple: pe Dana Budeanu fie o iubesti, fie o urasti, pentru ca nu exista cale de mijloc. Nu poti spune: imi place .

Curs valutar BNR pentru luni, 7 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 7 septembrie? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 7 septembrie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Operatii pentru silicoane pe banii statului - Cat costa o interventie la Spitalul de Arsi si cum ajungeau pacientele la medicii de acolo

Dr. Vitalie Stan, supranumit si Doctorul vedetelor, este cercetat de procurorii DNA pentru luare de mita, dupa ce ar fi primit 25. 000 de euro pentru a face operatii estetice la Spitalul de Arsi din Capitala.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )