Libnet.ro
UNICEF

12:00

Frana la scumpirile locuintelor in 2018. Unde sunt cele mai ieftine apartamente si cine a luat locul Clujului in topul majorarilor de preturi

Adevărul Adevărul,
Frana la scumpirile locuintelor in 2018. Unde sunt cele mai ieftine apartamente si cine a luat locul Clujului in topul majorarilor de preturi

Scumpirile consemnate in 2018 pe piata locuintelor au fost vizibil mai temperate comparativ cu cei doi ani anteriori. continuă pe Adevărul

Vrei sa muncesti in afara tarii? Vezi care sunt cele mai bune orase pentru expati

Intr-o lume din ce in ce mai interconectata si avansata tehnologic, locurile de munca si oportunitatile de cariera sunt extrem de variate, scrie Goabroad. com. Tot mai multe companii isi dau seama de avantajele oferite de munca la distanta, iar.

Horoscop. Acestea sunt cele mai sensibile zodii

Chiar daca reusesc destul de bine sa-si tina emotiile sub control, unele zodii sunt atat de sensbile incat trebuie sa avem grija cum ne comportam cu ele ca sa nu le ranim. Pesti Nativul din.

Care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei florale

Descoperita la jumatatea secolului al XX-lea in America de catre medicul de origine engleza Edward Bach, terapia florala are foarte multe beneficii pentru sanatate, fiind practicata pe scara larga in Europa de Vest si peste Ocean. Aflati din materialul de mai jos care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei florale.

Gala premiilor Goya 2019 Thrillerul politic El Reino, cele mai multe trofee. Campeones, desemnat cel mai bun film

Thrillerul politic El Reino, de Rodrigo Sorogoyen, a primit cele mai multe trofee la gala premiilor Goya, care a avut loc sambata seara la Sevilia, unde lungmetrajul Campeones al lui Javier Fesser a fost desemnat cel mai bun film. Ceremonia a fost marcata de momente speciale, de discursuri politice, dar si legate de incluziune si egalitatea de gen.

ANSVSA: Calarasiul, in topul judetelor cu cele mai multe focare de pesta

Pesta Porcina Africana PPA) este prezenta, la ora actuala, in 302 localitati din 19 judete, cu un numar de 1. 137 de focare, dintre care 19 in exploatatii comerciale, in timp ce in alte doua judete s-au semnalat doar cazuri la mistreti, a informat vineri Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). Calarasiul se afla in topul judetelor unde se inregistreaza cele mai multe focare, 102.

Alerta meteo: Schimbare totala a vremii in Romania! Vezi cele mai afectate judete!

Cerul va fi variabil, vineri, cu innorari in sud-vestul si sudul tarii, precum si la munte, unde local vor mai fi ploi si, posibil, descarcari electrice, indeosebi in cursul zilei, noteaza gandul. info.

RESTROCRACY A PREMIAT: Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018

Restocracy a premiat, astazi, cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul 2018, si personalitatile din domeniul gastronomiei.

RESTROCRACY A PREMIAT: Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018

Restocracy a premiat, astazi, cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul 2018, si personalitatile din domeniul gastronomiei.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018 - Premiile Restocracy

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie, decernam premiile si mentiunile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul care a trecut, pentru cele mai importante bucatarii nationale si specific dominant, cei mai buni.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018 Premiile Restocracy

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie decernam premiile si mentiunile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul care a trecut, pentru cele mai importante bucatarii nationale si specific dominant, cei mai buni bucatari, cateva premii speciale si mentiunile Preferintele Restocracy pentru restaurantele apreciate de catre noi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )