Libnet.ro
UNICEF

10:15

Romania are cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a cincea luna la rand

Adevărul Adevărul,
Romania are cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a cincea luna la rand

Romania a avut in iunie 2018 cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, pentru a cincea luna la rand in care tara noastra conduce topul, potrivit Eurostat. continuă pe Adevărul

Peste 5.000 de fani ai muzicii anilor 90 au participat la cea mai mare petrecere din Romania: We love retro! Cand si unde are loc urmatorul eveniment

Peste 5. 000 de persoane au participat, vineri, la cea mai mare petrecere de muzica retro, We love retro. Pe scena au urcat artisti indragiti ai anilor 90, printre ei numarandu-se 2Unlimited, Snap, Dr. Alban, Masterboy, Brooklyn Bounce Dj Set si ND.

FRIG iN LUNA LUI CUPTOR! Prognoza pe doua saptamani! Cea mai friguroasa luna iulie din ultimii 34 de ani!

ANM a emis prognoza meteo 16 - 29 iulie pe regiuni. Luna lui Cuptor este cea mai friguroasa din ultimii 34 de ani, potrivit specialistilor. ANM prognoza meteo 16 - 29 iulie pe regiuni. BANAT Valoril.

Sampaoli, cea mai mare teapa din istoria Argentinei: Cat a costat antrenorul la care sud-americanii au renuntat

Cu Jorge Sampaoli pe banca, Argentina nu doar ca a dezamagit la Mondialul din 2018, dar a si aruncat o suma uriasa de bani.

Vive la France: Croatia, batuta fara drept de apel la Moscova! Cea mai spectaculoasa finala a Mondialului din ultimii 52 de ani

Cea mai spectaculoasa partida din ultimii 52 de ani care a decis campioana lumii a fost dominata de Franta. Din 1966 incoace, ultimul act al Mondialului nu mai oferise atat de multe goluri.

WTA: Simona Halep, lider fara emotii (a 37-a saptamna) - Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (25)

Simona Halep este si dupa incheierea Wimbledon-ului liderul clasamentului WTA, cu 7571 de puncte. Este a 37-a saptamana in care Simona ocupa cea mai inalta pozitie in lume. Mihaela Buzarnescu a urcat pana pe 25 - cea mai buna clasare din cariera de pana acum). Romania are sase jucatoare in TOP 100.

Aproape doua treimi dintre germani l considera pe Trump o amenintare mai mare dect Putin

Aproape doua treimi dintre germani il considera pe presedintele american Donald Trump o amenintare mai mare la pacea lumii decat presedintele rus Vladimir Putin, releva un sondaj publicat duminica, scrieAgerprescitand dpa.

Adrenalina driftului revine cu cea mai dura etapa din campionat pe TransRarau

Cea de-a patra etapa din Campionatul National de Drift va avea loc in acest weekend pe una dintre cele mai spectaculoase sosele din Romania, TransRarau, acolo unde si-au anuntat prezenta piloti din trei tari.

Vanzari RECORD pentru Dacia: Este cea mai buna luna din ISTORIE pentru industria auto

Piata auto din Europa a inregistrat un varf record in luna iunie, devenind astfel cea mai buna luna din industria auto din istorie. Romania inregistreaza la acest capitol record supa recod: suntem tara cu.

Romnia vrea sa cumpere lansatoare mobile de coasta cu rachete antinava: Care sunt variantele de rachete care ar intra n cursa si de ce contractul de doar 137 mil. euro ar putea avea o miza mult mai mare

Guvernul ar putea adopta in aceasta saptamana o hotarare pentru ca Ministerul Apararii sa inceapa negocierile de achizitie a unui sistem de instalatii mobile de rachete antinava care ar urma sa fie dispuse pe coasta Marii Negre. Contractul are o valoare estimata de Armata de aproape 137 de milioane de euro fara TVA, o suma esalonata pe cel putin cinci ani, iar in momentul de fata cel putin patru mari firme de aparare din lume sunt interesate. Alegerea unui tip de rachete antinava pentru bateriile de coasta ar putea avea o miza mult mai mare pe termen mediu si lung si ar putea influenta si un alt proces de inzestrare aflat acum in plina desfasurare.

Simona Halep dezvaluie cine este cea mai incomoda adversara, pe toate suprafetele

Simona Halep a declarat, miercuri, ca din punctul sau de vedere, cea mai dificila adversara din circuit, pe toate suprafetele, este Angelique Kerber. Halep, liderul WTA, a precizat ca prima jumatate a anului 20.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )