Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania, pe locul 6 in topul celor mai atractive tari din Europa pentru investitii in centre de date

Adevărul Adevărul,
Romania, pe locul 6 in topul celor mai atractive tari din Europa pentru investitii in centre de date

Romania se situeaza pe locul 6 in topul destinatiilor de pe piata centrelor de date din Europa, in timp ce tarile nordice si Olanda ocupa primele locuri, potrivit noului index Savills-Data Centre Investment Index, care a analizat 20 de tari. continuă pe Adevărul

Romania se situeaza pe locul 6 in topul celor mai atractive tari din Europa pentru investitii in centre de date

Romania se situeaza pe locul sase in topul destinatiilor de pe piata centrelor de date din Europa, in timp ce tarile nordice si Olanda ocupa primele locuri, potrivit noului index Savills - Data Centre Investment Index, care a analizat 20 de tari.

Topul celor mai ciudate tabuuri din Rusia - cateva au fost imprumutate si de romani

Rusia, una dintre cele mai impresionante natiuni din lume, este bine cunoscuta pentru cultura, muzica, arhitectura, traditia si ritualurile sale. Nu in ultimul rand despre Rusia se cunoaste si opozitia.

Topul celor mai frumoase locuri din Grecia. Tu unde iti petreci vacanta?

Cea mai frumoasa plaja din Grecia pentru o vacanta-n doi poarta numele Canal dAmour si se afla in Corfu. Dar nu e singura. Creta are o plaja cu nisip roz, Mykonos are propria Mica Venetie, Zakynthos ascunde un mic.

Topul celor mai atragatoare orase din Romania. Clasamentul facut dupa analiza a 18 milioane de mentionari online

Specialistii de la Urbanize Hub au intocmit un top inedit al oraselor din Romania. E vorba despre cele mai atragatoare si mai cool resedinte de judet, in mediul online. Ei au mers chiar mai departe si au folosit termenul generic de cele mai sexy orase.

Topul celor mai sexy orase din Romania. Clasamentul facut dupa analiza a 18 milioane de mentionari online

Specialistii de la Urbanize Hub au intocmit un top inedit al oraselor din Romania. E vorba despre cele mai atragatoare si mai cool resedinte de judet, potrivit mentiunilor din mediul online.

Topul celor mai bune companii aeriene din lume. Pe ce loc se situeaza TAROM

Topul celor mai bune companii aeriene din lume si din Romania realizat de Airhelp, arata ca anul acesta primul loc este ocupat de Quatar Airways, urmat de Lufthansa si Etihad Airways. AirHelp Scor compara.

Cati bani au facut americanii de la Delphi in Iasi. Schimbari in topul celor mai putenice firme din judet

Cele mai recente date fiscale arata o modificare a ierarhiei companiilor cu sediul social in judetul Iasi, dar si recorduri in ceea ce priveste afacerile derulate in anul fiscal precedent.

Topul celor mai bune companii aeriene si aeroporturi la nivel global

AirHelp, companie specializata in obtinerea de compensatii pentru zboruri intarziate sau anulate, a publicat clasamentul anual al celor mai bune companii aeriene si aeroporturi la nivel global. Wizz Air se afla pe primul loc in Romania, iar Aeroportul.

Topul celor mai bune uleiuri pentru salate

Salatele sunt usor de preparat, sunt gustoase si ne ajuta sa ne mentinem mai usor greutatea dorita. Nu doar legumele pe care le combini dau gustul dorit, ci si uleiul pe care il adaugi. Noi iti spunem care sunt cele mai bune uleiuri pentru salate, dar si care sunt beneficiile pe care le aduc sanatatii.

Rezultate Evaluare Nationala 2018 in Alba: 11 elevi au obtinut media 10.00. Topul celor mai buni absolventi

Ministerul Educatiei Nationale a publicat marti rezultatele la Evaluarea Nationala 2018, clasa a VIII-a, inainte de contestatii. 11 elevi din Alba au obtinut media 10 la examen.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )