Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romania ramane al doilea cel mai mare producator de gaze din UE

Adevărul Adevărul,
Romania ramane al doilea cel mai mare producator de gaze din UE

Productia de gaze a Uniunii Europene a scazut cu 23% in primul trimestru al acestui an, iar Romania a ramas pe locul doi in topul tarilor care extrag gaze naturale, potrivit unui raport al Directiei Generale pentru Energie din cadrul Comisiei Europene, citat de Agerpres. continuă pe Adevărul

Cel mai mare parc de agrement din Romania e superb! E la doar 3 ore de mers cu masina de Bucuresti

Antreprenorii din peisajul turistic local concureaza, in ultimii ani, in a gasi locuri inedite si mai putin cunoscute in care sa dezvolte huburi turistice, departe de hiperaglomeratele statiuni de pe litoral, spre exemplu. Unul dintre aceste businessuri este ZagaZaga, un superb complex de lux, despre care va vom vorbi in acest articol. Cum arata cel .

Lumea secreta descoperita sub castel! Aici e, de fapt, cel mai mare buncar pentru Apocalipsa, dar lumea nu stie

Chateau de Breze, cel cu turnuri crenelate, sali de bal imense si un exterior in stil renacescentist, ar putea parea doar un alt castel opulent de pe Valea Loarei, din Franta. Lumea secreta descoperita sub castel! insa cei care coboara in subsolul sau, vor constata ca o mare parte a acestui palat medieval exista in .

VIDEO Cel mai mare jaf din ultimii 11 ani in Franta: Hotii au furat 9 milioane de euro dintr-o masina securizata

Hotii au reusit sa fure noua milioane de euro in orasul Lyon intr-un atac armat asupra unui vehicul blindat, au spus procurorii, relateaza EuroNews. Se crede ca acesta e cel mai mare jaf din Franta din 2009 incoace, cand Toni Musulin a furat 11,6 milioane de euro.

Franta: Crestere mare a numarului de infectari cu noul coronavirus in 24 de ore

Astazi, Franta a raportat peste 7. 000 de cazuri noi in 24 de ore, inregistrand al doilea cel mai mare numar la acest capitol de la inceputul pandemiei.

EXCLUSIV Simona Halep, lovitura de milioane de euro din imobiliare. Cum a facut banii in cel mai scurt timp

Simona Halep a vandut complet si cel de-al doilea bloc de locuinte din Mamaia Nord, desi nu este terminat. Blocul are 22 de apartamente. Apartamentele pornesc de la 90. 000 euro 2 camere), pana la 130. 000 euro 3 camere). La un calcul simplu, reiese faptul ca tenismena s-a imbogatit in vreme de pandemie cu 2,5 milioane .

NEPI Rockcastle si AFI Europe au incheiat cea mai mare tranzactie de birouri din istoria pietei din Romania

AFI Europe, proprietarul celui mai mare mall din Bucuresti, printre altele, a finalizat preluarea portofoliului format din patru proiecte de birouri de la NEPI Rockcastle, in cea mai importanta tranzactie istorica de birouri din Romania.

ARAFAT: Scenariul cel mai grav ar fi sa ramanem fara capacitate de terapie intensiva

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) Raed Arafat a afirmat ca scenariul cel mai grav in contextul pandemiei de coronavirus in Romania ar fi sa ramanem cu capacitate limitata de internare pentru bolnavii simptomatici care au nevoie de oxigen si de tratament. El a adaugat ca din acest punct de vedere e ingrijoratoare cifra de 1. 500 de noi infectari, deoarece la fiecare 1. 000 de cazuri, aproape 50 dintre pacienti ajung in terapie intensiva in urmatoarele zile. Arafat a mai spus ca acesta este scenariul pe care incercam sa il evitam inclusiv prin cresterea numarului paturilor in terapie intensiva, conform news. ro.

Jeff Bezos, amenintat cu moartea? Ce a aparut in fata conacului sau dupa ce a devenit cel mai bogat om din istorie

Jeff Bezos a devenit oficial cel mai bogat om din istorie, dupa ce averea sa a sarit de pragul de 200 de miliarde de dolari. Dar pentru seful de la Amazon, mai multi bani inseamna si mai multe probleme. Aproximativ 100 de persoane s-au strans in fata casei sale din Washington. Acestia au protestat fata .

Transelectrica raporteaza pentru primul semestru din 2020 un profit net cu 282% mai mare decat in perioada similara a anului precedent

Compania nationala de transport al energiei electrice Transelectrica a inregistrat in primul semestru al anului un profit net de 116 milioane RON, cu 282% mai mare decat in perioada similara a anului trecut, cand nivelul a fost de 30 de milioane de lei.

Vara va continua si in septembrie. 2020 ar putea sa fie cel mai calduros an din istorie - directorul ANM

Vara 2020 a fost una a recordurilor de temperaturi, iar anul acesta ar putea fi considerat cel mai calduros an din istoria masuratorilor meteorologice, a spus la Digi24 Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

ştiri din Economie

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )