Libnet.ro
UNICEF

19:30

S-A AFLAT! TOPUL ORASELOR din Romania in care e profitabil sa locuiesti, dupa puterea de cumparare

B1 B1,
S-A AFLAT! TOPUL ORASELOR din Romania in care e profitabil sa locuiesti, dupa puterea de cumparare

Angajatii din Bucuresti si din judetele Cluj, Timis si Ilfov vor fi, in acest an, cel mai bine platiti din punct de vedere al castigului salarial mediu net lunar. Cu toate acestea preturile medii la. continuă pe B1

Corina Cretu: Plec trista, de fiecare data, din Romania. Care sunt motivele de suparare ale comisarului european

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, pare sa fi avut, marti, un moment de sinceritate. Ea a recunoscut ca ca pleaca trista, de fiecare data, din Romania din cauza faptului ca.

Nunta din Romania la care s-a mancat crocodil la protap. Cine este mireasa

Nunta aleasa la palatul vrajitoarei Vanessa. Femeia care s-a razboit in instanta cu Oana Zavoranu si-a insurat unicul baiat, iar nunta a avut toate ingredientele opulentei: limuzine, cei mai cunoscuti.

11 companii, interesate sa transporte gaze naturale din Romania in Ucraina

Un numar de 11 companii si-au exprimat interesul pentru a transporta gaze naturale din Romania in Ucraina prin conducta Trans-Balkan, a anuntat, vineri, compania Ukrtransgaz, operatorul retelei de gazoducte din Ucraina, la finalul procedurii de evaluare a cererii pietei pentru aceasta ruta, informeaza Interfax, citat de Agerpres.

Israelul este prima tara din lume care foloseste in atacuri avionul F-35, invizibil pe radar

Israelul a devenit prima tara din lume care a folosit in operatiuni de lupta modelul de avion invizibil pe radar F-35 de productie americana. Anuntul a fost facut de seful fortelor aeriene israeliene,.

Israelul anunta ca a devenit prima tara din lume care a folosit avionul invizibil F-35 n misiuni de lupta

Israelul a folosit pentru prima oara avioanele sale F-35 in operatiuni de lupta, devenind astfel prima tara din lume care supune aceste aparate invizibile de ultima generatie probei focului, a anuntat marti comandantul armatei aerului, citat de AFP.

UniCredit devine a patra banca din piata care introduce creditarea 100% digitala, prin semnatura electronica calificata

UniCredit devine a patra banca din piata care introduce creditarea 100% online, prin semnatura electronica calificata, dar deocamdata doar clientii care detin deja un cont si au fost identificati de catre un angajat al bancii in ultimele 6 luni pot.

BIHOR COUTURE -un sat din Romania trage la raspundere industria modei

Timp de multi ani, marile case de moda s-au inspirat din traditiile si cultura altor tari, fara sa acorde credit creatorilor originali. Vorbim de o industrie al carei profit este de peste 1,2 trilioane de dolari pe an, o industrie care ar trebui sa.

(P) BIHOR COUTURE -un sat din Romania trage la raspundere industria modei

Timp de multi ani, marile case de moda s-au inspirat din traditiile si cultura altor tari, fara sa acorde credit creatorilor originali. Vorbim de o industrie al carei profit este de peste 1,2 trilioane de dolari pe an, o industrie care ar trebui sa.

Tainele masoneriei din Romania. Cum au schimbat masonii istoria

Au fost speculate, de-a lungul timpului, fel de fel de idei cu privire la masonerie. Scriitori cunoscuti au redactat pagini intregi de fictiune pornind de la ritualuri masonice la care nu au avut acces, dar.

Doar 14% din companiile din Romania au contorizare inteligenta pe echipamentele principale

Numai 14% dintre companiile din Romania au un sistem de smart metering pe echipamentele principale, in timp ce 69% dintre companii spun ca nu au implementat un sistem de contorizare inteligenta a echipamentelor principale, iar 17% nu stiu, conform datelor studiului Eficienta energetica in companiile din Romania, citat de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,325 seconds )