Libnet.ro
UNICEF

22:45

Topul celor mai prosti soferi, in functie de judet! Esti de acord?

Antena3 Antena3,
Topul celor mai prosti soferi, in functie de judet! Esti de acord?

Topul celor mai prosti soferi, in functie de judet! Topul, realizat de4tuning. ro, a fost facut in functie de evenimentele rutiere petrecute in Capitala, in care au fost implicati soferi din. continuă pe Antena3

Flexibilitatea programului de lucru, in topul celor mai importante beneficii la angajare

Peste 22% dintre angajati, in special cei din generatia Millenials, au trecut flexibilitatea programului de lucru in topul celor mai importante beneficii la angajare, potrivit unui studiu.

Microsoft a depasit, dupa multi ani, proprietarul Google, in topul celor mai valoroase companii din lume. Doar o intamplare sau strategie de business?

Microsoft a depasit recent, din punct de vedere al capitalizarii de piata, compania rivala Alphabet, proprietarul Google, si a urcat pe locul trei in lume la acest capitol, in urma Apple si Amazon. Astfel, valoarea de piata a Microsoft a ajuns la 760.

S-a eliminat proba costumelor de baie la Miss America! Nu se mai voteaza in functie de frumusete fizica!

Concursul Miss America a anulat proba de costume de baie si nu va mai judeca concurentele doar pe baza aspectului lor, a anuntat organizatia zilele trecute.

UPDATE Camera Deputatilor se pregateste sa dea votul final pentru acapararea a 9 miliarde de lei si a celor mai importante companii de stat

Camera Deputatilor dezbate in acest moment, in calitate de camera decizionala, Legea privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, care va fi format din 33 de companii de stat si cu un aport in numerar de 9 miliarde lei. Legea a suferit cateva modificari fata de forma initiala, insa fara a exista dezbateri ample in comisii si fara un aviz obligatoriu din partea Eurostat. Daca va intra in vigoare aceasta lege, implicatiile acesteia asupra economiei ar putea fi uriase. UPDATE PNL anunta ca va contesta legea la Curtea Constitutionala. Deputatii din opozitie acuza ca este cel mai mare jaf din ultimii 25 ani.

UPDATE Vot final: Deputatii PSD si ALDE au aprobat acapararea a 9 miliarde de lei si a celor mai importante companii de stat, prin Fondul Suveran de Investitii

Camera Deputatilor dezbate in acest moment, in calitate de camera decizionala, Legea privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, care va fi format din 33 de companii de stat si cu un aport in numerar de 9 miliarde lei. Legea a suferit cateva modificari fata de forma initiala, insa fara a exista dezbateri ample in comisii si fara un aviz obligatoriu din partea Eurostat. Daca va intra in vigoare aceasta lege, implicatiile acesteia asupra economiei ar putea fi uriase. UPDATE Legea a fost aprobata cu 174 pentru, 98 impotriva si 3 abtineri. UPDATE PNL si USR anunta ca vor contesta legea la Curtea Constitutionala/ Deputatii din opozitie acuza ca este cel mai mare jaf din ultimii 25 ani/ Dezbaterile din plen sunt tensionate.

Cat de pregatite sunt tarile pentru schimbarea tehnologica? Ce loc ocupa Romania in clasamentul celor mai tehnologizate tari?

Finlanda si Suedia sunt cele mai bine pregatite tari pentru schimbarea tehnologica, inregistrand punctaje ridicate in ceea ce priveste ponderea de utlizare a Internetului, comert online si guvernanta electronica. Ce loc ocupa Romania in clasamentul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )