Libnet.ro
UNICEF

12:15

Topul celor mai SCUMPE locuinte vandute anul trecut in Capitala. Doar 10 case valoreaza aproape 20 milioane de euro!

B1 B1,
Topul celor mai SCUMPE locuinte vandute anul trecut in Capitala. Doar 10 case valoreaza aproape 20 milioane de euro!

Traim intr-o tara saraca, dar cu toate acestea romanii par sa aiba un apetit special pentru locuinte de lux. Potrivit profit. ro, cele mai scumpe 10 locuinte vandute anul trecut in Bucuresti valoreaza i. continuă pe B1

Topul celor mai bogate femei din IT

Femeile detin o pondere foarte mica din numarul total de posturi de conducere ale marilor giganti din tehnologie. Cea mai bogata femeie care faci bani din aceasta industrie este fosta sotie a lui Steve Jobs, care ocupa doar pozitia 57 in calasamentul celor mai bogati oameni din lume. Iata cine sunt femeile cu cea mai mare avere din tehnologie.

Amenzi cu 250% mai mari, de 430 milioane de lei, anul trecut. Cine sunt ghinionistii care le-au primit

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi de 435. 856 lei 93 milioane euro), cu 253,5% mai mult decat in anul anterior, cand acestea au insumat 123 milioane de lei.

Peste 2.000 de someri si-au gasit o slujba anul trecut, in Baragan

Peste 2. 000 de someri au reusit sa se incadreze in munca anul trecut, in judetul Calarasi. Conform Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de MuncaAJOFM), mai mult de jumatate dintre acestia sunt barbati.

Dragnea, dupa patru ore de discutii cu primarii: Vor avea cel putin bugetele de anul trecut/ Primarii, n continuare nemultumiti: Cetatenii vor plati povara

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la finalul a peste patru ore de discutii cu primarii nemultumiti de banii pe care ar urma sa ii primeasca administratiile locale de la buget, ca sunt asigurari de la Guvern ca vor avea cel putin bugetele de anul trecut, iar acolo unde nu vor putea fi acoperite cheltuielile, Guvernul va suplimenta sumele. Primarii au plecat tot nemultumiti, anuntand ca discutiile vor continua joi la Ministerul Finantelor.

Imobiliare.ro: Bucuresti a depasit Cluj-Napoca atat la cresteri cat si la scaderi de pret la apartamente. Kiseleff-Aviatorilor a pierdut prima pozitie in topul celor mai scumpe zone din Capitala

In cel din urma patrar al anului trecut, cele mai semnificative majorari ale preturilor apartamentelor din Bucuresti au fost consemnate in zona semicentrala, precum si in nordul orasului. Pe primul loc in topul scumpirilor se situeaza zona.

Analiza celor mai bine vandute produse pe OLX in 2018

OLX, a realizat topul categoriilor cu cele mai tranzactionate produse pe platforma pe parcursul anului precedent, disponibile in cele mai accesate categorii.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 31 IANUARIE Salt de 7,9% pentru Zentiva, pe fondul unor volume modeste

Actiunile Zentiva Bucuresti SCD) au urcat cu 7,9%, in ultima saptamana a lunii ianuarie, evolutie ce plaseaza titlurile fostei companii Sicomed pe pozitia secunda in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in intervalul 23 - 31 ianuarie.

Tenis de masa: Bernadette Szocs, n finala ITTF-Europe Top16 Cup; Romnca si va apara titlul cucerit anul trecut

Jucatoarea romana de tenis de masa Bernadette Szocs, detinatoarea titlului, s-a calificat in finala ITTF-Europe Top16 Cup, duminica, la Montreux Elvetia), in competitia care reuneste cei mai buni 16 jucatori de pe continent.

Comertul cu amanuntul a crescut cu peste 5% anul trecut

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut in 2018 fata de anul 2017, atat ca serie bruta, cu 5,4%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )