Libnet.ro
UNICEF

06:45

Topul salariilor, pe judete. Care sunt cel mai bine platiti angajati din Romania si cine e la coada clasamentului

Adevărul Adevărul,
Topul salariilor, pe judete. Care sunt cel mai bine platiti angajati din Romania si cine e la coada clasamentului

Salariul ramane, si in 2018, principalul criteriu in functie de care romanii isi aleg cariera, angajatorul si chiar orasul in care vor sa locuiasca si sa lucreze. Media salariala, la nivel national, creste proportional cu numarul de angajatori existenti in fiecare oras, cu industria din care fac parte, dar si cu amploarea acestora. continuă pe Adevărul

Topul salariilor, pe judete: Cine sunt cel mai bine platiti angajati din Romania

Salariul este principalul criteriu in functie de care romanii isi aleg cariera, angajatorul si chiar orasul in care vor sa locuiasca si sa lucreze. Bucurestiul ofera cele mai mari salarii, urmat de Cluj si Timis. La nivel de industrii, cele mai mari.

Caru' cu vedete: Ea este actrita de telenovele care ntrzie cel mai mult la filmari. Nu ajunge niciodata la timp; Irina Rimes, goala ntr-o poza pe internet; El este iubitul secret al fiului lui Will Smith, Jaden

Alina Eremia, intr-o rochie transparenta la Elle Style Awards 2018. Merita titlul de Lebada neagra a galei spectaculoase. Cu o croiala extravaganta, transparenta in. Andreea Antonescu, nevoita sa se mute in SUA si sa se desparta de fiica sa. Andreea Antonescu a avut de infruntat o situatie destul de neplacuta, dar.

Pe ce loc se afla Bucurestiulin topul oraselor cu cel mai aglomerat trafic din lume

Bucurestiul ocupa locul trei in lume in topul oraselor cu cel mai aglomerat trafic din lume, fiind singurul din Europa care apare in clasamentul realizat de compania de sisteme de navigatie TomTom, citat de.

Ibrahimovic e istorie. Cine e cel mai bun jucator suedez al anului

Dupa ce a dominat vreme de mai bine de un deceniu Gala Premiilor fotbalului suedez, Zlatan Ibrahimovic si-a vazut hegemonia intrerupta.

VIDEO California: 42 de oameni au murit in cel mai grav incendiu din istoria statului american. Peste 200 de persoane sunt date disparute

Echipele de cautare au descoperit ramasitele a cel putin 42 de oameni ucisi de devastatorul foc ce practic a incinerat orasul Paradise din nordul Californiei, acesta fiind cel mai ucigas incendiu din istoria statului american, au spus autoritatile, citate de Reuters. 09 Autoritatile au dezvaluit ca se asteapta ca numarul mortilor sa creasca. Pe langa cele 13 echipe de cautare conduse de legisti din zona incendiului, alti 150 de specialisti sunt asteptati marti. Seriful a spus ca a cerut si 3 morgi mobile de la armata, o echipa pentru gestionarea mortilor din dezastre, unitati cu caini care cauta ramasite umane si trei grupuri de antropologi criminalisti.

VIDEO California: 42 de oameni, ucisi de cel mai grav incendiu din istoria statului american. Peste 200 de persoane sunt date disparute

Echipele de cautare au descoperit ramasitele a cel putin 42 de oameni ucisi de devastatorul foc ce practic a incinerat orasul Paradise din nordul Californiei, acesta fiind cel mai ucigas incendiu din istoria statului american, au spus autoritatile, citate de Reuters.

Bancul zilei: Unde sunt cei mai tari rockeri: SUA vs Rusia

Rockerii americani scriu rockerilor rusi, o scrisoare de raspuns la una mai veche:Noi suntem cei mai adevarati rockeri din lume, avem cei mai jerpeliti blugi, pe care nu i-am mai dat jos de 2 ani de zile. Avem cel mai slinos par si cele mai murdare tricouri, nu ne-am mai spalat de ani de zile. si ca sa va aratam ca suntem rockeri adevarati, ne.

De ce 1998 a fost cel mai bun an pentru jocurile video eterne

De multe ori, este greu sa stabilesti cel mai bun an - anul definitoriu - dintr-un anumit domeniu. Dar cand vine vorba de gaming, majoritatea expertil0r sunt de acord ca anul 1998 a fost cel mai.

De mai bine de 80 de zile, acest caine era vazut pe strada in acelasi loc. Nu lasa pe nimeni sa se apropie de el. intr-o zi, cineva i-a aflat povestea. Este de necrezut asa ceva! (VIDEO)

De mai bine de 80 de zile, oamenii care treceau pe acel drum vedeau mereu un caine stand in acelasi loc. Asteptand. Cuminte si fara sa se miste. Daca cineva incerca sa se apropie de el, animalul o.

Mai bine de jumatate din elevii din Salaj nu au parte de lapte, mere si cornuri. Care este motivul halucinant

Situatia neplacuta si care ii afecteaza pe mai bine de 12. 000 de elevi din Salaj, este cauzata de faptul ca autoritatile au reusit sa finalizeze doar o parte dintre licitatile necesare. Drept urmare,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )