Libnet.ro
UNICEF

13:30

PENRU 20 MILIOANE DE EURO Actionarii Transgaz au aprobat vanzarea a 25% din Vestmoldtransgaz, catre BERD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENRU 20 MILIOANE DE EURO Actionarii Transgaz au aprobat vanzarea a 25% din Vestmoldtransgaz, catre BERD

Actionarii Transgaz TGN) au aprobat, in adunarea de astazi, incheierea unei tranzactii cu Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare BERD) ce presupune subscrierea de catre BERD a unei parti sociale nou emise din Vestmoldtransgaz, pentru 20 milioane de euro, se arata intr-un raport al Transgaz remis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana aproba o garantie de stat de 19,3 milioane euro pentru Tarom

Comisia Europeana a anuntat luni ca a aprobat o garantie de stat de aproximativ 19,3 milioane euro aproximativ 94 milioane de lei) in favoarea companiei aeriene romanesti de stat Tarom.

Cum a ajuns in blocaj fabrica de mobila planuita de chinezi in Deva. Investitia de 20 de milioane de euro

Constructia fabricii de mobila planuita de o companie chineza la marginea Devei a fost blocata in urma unei decizii a instantei, pentru ca mai multi localnicii au reclamat proiectul.

Noi finantari de 85 milioane Euro pentru startup-uri europene de la un investitor al Glovo

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii in valoare de 85 milioane euro, lansat de o firma spaniola de venture capital care a investit si in unicornul de livrari Glovo, prezent si in Romania.

SANCTIUNE PENTRU AMANAREA ACORDARII DE DESPAGUBIRI Statul roman, obligat de CEDO, la plata a peste 15,5 milioane euro pentru proprietati nationalizate

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a pronuntat in aceasta saptamana 6 hotarari impotriva statului roman, despabubirile care urmeaza sa fie platite fostilor proprietari ridicandu-se la 15. 997 euro, cea mai mare suma de la data aderarii Romaniei la Consiliul Europei, se arata intr-un comunicat al Asociatiei pentru Proprietate Privata, conform G4media. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3061 seconds )