Libnet.ro
UNICEF

19:15

Transgaz va plati dividende de 37 de milioane de euro pentru anul 2019

Adevărul Adevărul,
Transgaz va plati dividende de 37 de milioane de euro pentru anul 2019

In plina criza generata de pandemie, Transgaz a decis sa achite actionarilor dividende de peste 37 de milioane de euro, se arata intr-o informare trimisa Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Adevărul

Fond de investitii de 92 milioane euro pentru startup-uri IT cu proiecte post-COVID

Fondul de investitii Partech anunta un nou buget de 92 milioane de euro pentru startup-uri IT cu proiecte in domenii precum sanatate, servicii, ecommerce, mobilitate si computing, care sa ajute la repornirea economiei dupa perioada pandemiei COVID-19.

Abatorul Peris investeste doua milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare

Abatorul Peris, una dintre cele mai mari si moderne unitati de procesare a carnii de porc din Romania, anunta o investitie in valoare de 2 milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare pentru sectiile de procesare carne ale.

Banca Mondiala a aprobat imprumutul de 52,5 milioane de euro pentru Republica Moldova

Banca Mondiala a aprobat un imprumut in suma de 52,5 milioane de euro din resursele Asociatiei Internationale pentru Dezvoltare, oferit Republicii Moldova pentru o operatiune de raspuns de urgenta la COVID-19.

Cum pot obtine spitalele din Romania fonduri europene de pana la 49 de milioane de euro pentru tratarea COVID

Ministerul Fondurilor Europene a lansat in dezbatere publica Ghidul pe baza caruia spitalele din Romania pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru achizitia de echipamente de protectie sau aparatura necesare tratarii COVID-19.

Nou fond de investitii de 750 milioane dolari pentru startup-uri IT

Un fond de investitii de 750 de milioane de dolari a fost lansat recent de firma de capital de risc OMERS Ventures pentru finantarea startup-urilor de tehnologie, inclusiv in Europa.

ETC: Sectorul turismului din Europa are nevoie de 375 miliarde de euro pentru a se redresa

Directorul Comisiei Europene pentru Turism ETC), Eduardo Santander, sustine ca sectorul turismului din Europa are nevoie de 375 miliarde de euro pentru a se redresa de pe urma crizei generate de pandemia de coronavirus COVID-19) si a-si relua operatiunile.

APIA: 2,72 miliarde de euro pentru fermierii care au depus cerere in campania 2019

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a continuat autorizarea la plata a fermierilor care au depus cerere de plata in campania 2019, suma totala platita pana in prezent depasind 2,72 miliarde de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )